Hønsehauk II
Kanskje ikke de mest delikate bilder når rovfugl sitter nede på selve åta, men hauken poserte kun noen sekunder på gadd, mens den tok seg god tid i selve matfatet...
Utstyr
  • Canon 7D
  • EF 70-200mm f/2.8L IS II USM
  • Blender-
  • Lukker1/25s
  • Nei
  • AnnetISO 500
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger106
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_565178} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Truls L.

Et skarpt og flott bilde av hønsehauken med flotte farger og fine detaljer i fjærdrakten :)

Truls
jarl kjetil j.

Hei!

Ja når de sitter på kjøttet blir det ikke så veldig spennende, unntaket kan være hvis man får noen nære utsnitt når de parterer/eter. Et greit bilde av unghauken, stokken på bakgrunn forstyrrer litt og det kan se ut som du har glemt å fjerne noe støy på enkelte områder rundt hauken. Uansett moro med disse flotte rovfuglene.

jkj
Bjørn T.

Nært og fint av hauken. Fine farger, men fremstår kanskje litt soft. Fra en som knapt har sett en hauk... Mvh Bjørn
Odd Chr. K.

Takker. Ja jkj, du har nok rett i at finpussen har godt litt fort... Bjørn; Svakt lys, cropping og lukkertid på 1/25s gjør nok sitt til at bildet ikke har topp crispness.
Odd C.
Duy P.

Det som pirkes på er allerede nevnt av JK.
Hauken er på åta, men ikke så synlig så flere kommersielt plasser.
Litt jobb i PS og LR har du igjen mister Knutsen :)

duy
Trond W.

Flott av hauken i flott lys. Henger meg ellers også på JK sin kommentar.

Trond
Svein O.

Har ikke kunnskap til å pirke så mye, men som nevnt over forstyrrer stokken bak hauken litt for mye. Ellers synes jeg det er moro å se flotte bilder av god kvalitet fra vår natur, dette føyer seg inn i rekken av gode bilder.
Mye flott der ute!

Svein.
Dag Tore ..

Hei Godt bilde av hauken som fortærer åten.Er heller ikke så opptatt av noe støy på bilde og andre forstyrrende ting !!Så her støtter jeg Svein i hans kommentar.Og til slutt bra jobbet Odd Chr.. DAG/Lørenskog
Odd Chr. K.

Takker. Dere må`kke pirke sånn! Husk at dette var mitt første møte med hønsehauken, og det ær`nte så rart at en hællgæmmæl kæll fra Østfold får den store skjælven både under fotografering og når hauken dukkær opp på skjærmen. Skummel fævvel detta, se!
:-) Odd C.
jarl kjetil j.

skal huse på at du har dårlige nærver, ikke rart man blir skvetten når man møter haukens steinharde og morderiske blikk. Kunn kosekommentarer serveres heretter, hi hi ;)

jkj
Odd Chr. K.

Hei igjen jkj.
He-he. Ja alt er litt spesielt første gangen...
Du har kanskje blitt bortskjemt med haukebesøk på plassen din? - så jeg regner med at du har stålkontroll på fotonervene dine, og at du snart smeller til med noen solide bilder av arten. Fasinerende fugl!
Odd C.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu