Ervik kirkegård.
Siste solstråle forsvinner under korset på Ervik kirkegård på Stadt !
Utstyr
  • Nikon F 90
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger266
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_56525} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
jøran f.
Et litt magisk bilde. Likte farvene og motivet.
Siri Elisabeth J.
Mystisk og fint solnedgang bilde. Nydlige farger.

Mvh Siri :-)
monica p.
Flott bilde, men tror jeg ville hatt litt mer under hvis du skjønner hva jeg mener, men silhuetten av korset og fargene er flotte.
Mvh Monica:o)
Jostein M.
Hei Bjørn! Synes dette står elegant slik det gjør. Flotte kontraster og fin dybde. Absolutt et severdig solnedgansbilde.
Mvh
Jostein
Marianne M.
Vakkert bilde med flotte dype farger.Det er et magisk sted å ta bilde på dette,så det er ikke rart at bildet har noe magisk over seg.Var selv her for noen få dager siden....,men ingen sånn solnedgang da...
Vennlig hilsen Marianne
Povl Kjeld H.
Flot solnedgang, god effekt med korset i forgrunden.
mvh - povl
Bjørn H.
Takker og bukker for fine tilbakemeldinger.....

Bjørn
Thorfinn B.
Kunne ønsket meg noe bedre flatebruk. nå er korset litt for midtstilt. Høy grad av postkortfaktor, men godkjent lell.
Fred S.
Det tok sin tid; en stund siden du var i Ervika nå ? Mer imponert over komposisjon og mørkeblå himmel en solnedgangen. Du har fanget ''magien'' ved å være på dette stedet så seint.
vh freds
Bjørn H.
Takk Fred !! Legger ut flere bilder fremover nå fra vestlandsturen min i sommer !!!

Bjørn
Hans-Einar O.
Vakkert bilde av en vakker plass (som jeg ikke har vært ennå). Nydelige fargetoner fra blått til rødt, og synes komposisjonen er bra.
mvh Hans
Avsluttet .
Et flott bilde. Likte plasseringen av korset i det store åpne området. Denne plassen har jeg sett flere bilder fra. Alle har vært tatt med godt dagslys. Her har du virkelig gjort noe spesielt og de flotte fargene setter en god stemning på dette flotte stedete langt ut mot havet.

Vh Svenn
Dag J.
Et flott siluettbilde med nydelig dypblå himmel. Faktisk tror jeg jeg ville foretrukket om bildet ble tatt fra litt lenger til venstre og nedenfra slikt at solen og skyene forsvant fra bildet. Dermed hadde det bare vært sort og dypblått.
Christer B.
Nydelig stemning over dette bildet, synes jeg har sett lignende før, men det er jo ikke mindre vakkert av den grunn. Synes kompet satt bra her, og fine farger.
Nils B.
Liker det jeg ser, men selvfølgelig kan jeg ikke unngå og legge merke til høylyset som beklageligvis tar og faktisk gir noe oppmerksomhet. Beskjæringen hadde jeg muligens gjort noe anderledes. Kunne tenkt meg at du tok bort noe på venster side for å få enda litt mer ballanse i bildet. Høylyset som ligger i havet kan du jo med letthet fylle inn i PS. I dette formatet og på dette mediet gjør det nesten ikke noe at det ikke er farge i de lyseste partiene, men om du valgte å forstørre bildet noen hakk hadde det vært irrrriterende tror jeg.
mvh Nils
Owe M.
Dette er et lite kunstverk.
BRA Bjørn
Vegard E.
Oi, her har jeg gått glipp av en godbit, ja. Meget vakkert, ingen tvil om det. Fikk umiddelbart lyst på litt mer i bunn og muligens du kunne kvitte deg med litt støy ved å softe himmelen en tanke - det ensfargede partiet, ja. Forøvrig herlige farger
Sven David H.
Veldig bra!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu