Goodbye 2011
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger84
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_566443} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Bjørn Aksel B.

Joda vi kan vinke farvel:) selv i champagnesprut som her:)
Neste år blir spennende både med nytt utstyr og flotte nye muligheter, derfor forventer jeg også fra deg masse flott fra rådyrmarkene dine samt masse mer.
Godt nytt år!
mvh
Bjørn A
Lars Ivarson F.

flott take off med vassprut og fin lys og skuggeverknad..stramt snitt..flotters
Odd Chr. K.

Mange takk. Ja, vi får se hva 2012 bringer av muligheter og utstyr... til syvende og sist er det vel innsatsen som teller - og noen timer i naturen blir det nok...
Godt Nyttår.
Odd C.
Asle B.

Mye sprut og fart her! Flott fluktbilde av svcana. Får håpe det kommende fotoåret bringer nye opplevelser og mange blinkskudd uansett utstyr! Godt nyttår, Odd, og feire ordentlig:):)

Mvh
Asle
Frode L.

Et actionfullt bilde av svana som takker for seg, liker alle de gode bildene du har levert, virkelig noe å strekke seg etter, men dit er det langt.

Ønsker deg og dine et Godt Nyttår!

Frode.
Avsluttet .

Et dramatisk farvel og takk for seg, men også en utrolig flott eksplosjon av bevegelser.
Imponerende kraft og fynde.
Her er motivasjonen på topp.
Takk for det gamle.
Dag Tore ..

Hei...God kveld Enda et vakkert bilde av svaner i flukt Topp action.Det er bare en naturfotograf i Norge som får slike topp skudd.(Det blir mye skryt nå,men det trenger du..Takker for mange fine fotoopptak her på ;D o t t e n: dette året!! PS:Jeg begynner å dra på årene,og holder ikke samme tempo som unggutta..Vel vi får se neste år!!!Ønsker deg og dine et Godt Nyttår!! DAG
Odd Chr. K.

Tusen takk alle sammen. Det var da litt i overkant... Dag; Det er nok mange semiproffe og halvglade amatører som tar solide naturbilder vi aldri får se. Om folk vil dele bildene sine på sider som dette eller sitte på de selv, får være opp til den enkelte, men nivået har nok eksplodert med bedre utstyr, økonomi og mere fritid (og tålmodig bedre halvdel). Foto må jo være en flott hobby selv for seniorer:) - så Dag, jeg velger å overse unnskyldningen din, og forventer solid innsats i 2012!
Odd C.
Dag Tore ..

Hei Odd Chr. Knutsen Takk det samme - håper på god innsats i 2012 GODT NYTT ÅR DAG
Bjørn T.

Herlig bilde av svana i fin fart! Fint og tett utsnitt. mvh Bjørn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu