susy brown versjon 2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger405
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_566837} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Sven A L.

hadde en versjon i sort hvitt også, siden du ønsket å se d . men personlig liker jeg best bildet med farger. men smak og behag :)
Willy K.
+1
Hei, nå har jeg ikke sett versjonen i farger, men uansett versjon (tror jeg) jeg har litt trøbbel med hvordan jeg skal oppfatte dette portrettet. Får liksom ikke øvre og nedre del til å passe sammen, om du skjønner. Brystene tar altfor mye oppmerksomhet, ville tonet ned lyset i nedre del. Men - jeg er klar over at Susy muligens har et image og at dette dermed passer henne perfekt, uten at jeg noen gang har hørt om henne. Dermed ble dette litt vanskelig for meg... Generelt, fine gråtoner og godt fokus, men muligens litt vel harde skygger?
Sven A L.

den andre versjonen ligger i galleriet mitt . lagt ut igår. Det er etter min mening et bilde som gjør seg bedre i farger, og ja kontrasten på dette bildet er noe for hardt noe som får et uheldig fokus på brystene. men la bare ut versjonen ettersom noen som kommenterte at d ville gjøre seg bedre i sort hvitt med harde kontraster. hadde begge versjonene fra før og valgte igrunnen først å legge ut det i farger, fordi jeg syntes d var mer smakfullt. Susy har et image ja , men hun er også kona mi så det er jo grenser for hva jeg vil vektlegge i bildene av henne ;)
Tor Inge O.

Liker den sterke kontrasten og det litt dystre, mørke uttrykket. Ser ut som en skuespiller som føler seg litt esom før hunn skal ut på scena.Fikk litt feeling fra gammel film.
Syntes det var bra jeg.
mvh
Tor Inge
Sven A L.

takk for alle gode tilbakemeldinger :)
Christian B.

Dette likte jeg bedre ja.
Mystisk og tankefull.

Bra dette :)
Sven A L.

takk:)
Arne Grimstad H.

Hei Sven, jeg kan hverken gi deg gode eller dårlig tilbakemeldinger, kun konstruktiv kritikk. Jenten/ damen på bilde har fått litt feil lyssetting i mine øyner. Ser du etter, er lyset for mye fremhevet på nedre del av bildet. Denne flotte pige, med meget godt ansikt, burde fått mer lys fremhevet i ansiktet. Ser du etter, er hennes øyner nesten mørklagt. Butterfly' en ligger godt plassert, men med en anelse dragning ut i modellene venstre kinn, som igjen gjør at huden, kinnet, rettere sagt lyssettingen gjør at hun får feil nyanser, det "klumper" seg i leppe kinn partiet. Ved neste anledning ville jeg fotografert modellen i en annen vinkel. Sort hvit, passer henne utmerket. Glede meg te og se nye bilder av henne. Vi snakkes...

Arne. (Vil te Berlin)
Sven A L.

er bare en stor fan av chiaroscuro. Men ser hva du mener ;) Ja Berlin ja . Var nylig der. Fin tur vi hadde med gjengen når vi var der . Berlin er en fantastisk plass.
Arne Grimstad H.

Eg e med deg, men i din sort/hvit versjon, ville jeg heller sagt at din lyssetting ligner mer på min favoritt, George Hurrel, sjekk ut denne linken..http://www.hurrellphotography.com/Hurrell/photos1.html

U will "løve" it

Arne
Sven A L.

du hadde rett. did "løve" it
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu