• Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2012-01-06 15:51:45
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2012-01-06 15:52:59
    Versjon #3
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger257
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_567398} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Kristinn G.
Flott utsnitt.
Kun lodrette linjer som er "rette". Svingene i fjørden skaper en flott dybdefølelse.

Kunne godt tenkt meg større "tone dynamikk". Virker kanskje litt grått.

Men i allefall imponerende

Kristinn
Roar K.
Kameravinkelen sitter som et skudd. At vi på en måte får to motiver i ett bilde er vel absolutt et pluss.
Litt pirkete som jeg er nevner jeg et par små beskjæringer for å roe både øvre og nedre bildekant. Starter nede der jeg vill kutta litt slik at du kommer litt innpå steinen nede til høure da det mørke feltet på den uroer bildekanten noe. Scroll ned, dekk til og sjekk.
Oppe gjør bølgeblikken til høyre noe av det samme som feltet på steinen nede - uroer bildekant. Scroll opp og sjekk dette også. Kanskje bør da den ytterste og minste av de to sortte rendene da klones bort.
Enig med foregående taler om at kanskje litt økt kontrast og tone kunne vært ønskelig.
Dette er faktisk et motiv jeg også kunne tenkt meg i farger.

Roar
Kristinn G.
Jøss versjon 2. MMMMMMMMMMM------
Harald N.
Takk til Kristinn og Roar for gode kritikkar.
Har lagt inn to nye versjonar.

Harald
Thorbjørn R.
Mannen ser til venstre, mens vårt blikk trekkes mot høyre - og fjorden. Spennende sak. V2 ble bedre i toneforløpet, men jeg tenker at du fortsatt kan få fram flere av de mørkeste tonene i landskapet bak.
Kristinn G.
den var ikke dårlig heller i farger
Andreas B.
Jeg falt nok ikke like mye for dette bildet som noen av de andre her. Jeg stiller meg spørrende til blikket til mannen som for meg går i motsatt retning av dybden i bildet. Personlig synes jeg dette ble rart.

Versjon 1 synes jeg blir for blass. Mye spennende i treverket på bygningen som kommer bedre frem i versjon 2. Aller best er huset/hytten i versjon 3 men der blir fjell og himmel lengst til høyre veldig rart. Jeg vil derfor si at versjon 2 er best.

Uttrykket i mannens ansikt er noe vanskelig å beskrive, og det liker jeg. Det gir mulighet for mange tolkninger.

-ab-
Harald N.
Takk til Thorbjørn, Kristinn og Andreas for kommentarar. Bakgrunnen på orginalbilete var nokså lyst, så eg streva litt med det, eg er enig at det ikkje er optimalt, men på den andre sida synest eg at det blei litt drømmeaktig og står i kontrast til huset med personen.

Harald
Ola Arnfinn L.
Versjon 2 berget svart hvitt bilde ingen tvil om det, men jeg tror nok jeg liker fargebildet best alikevel. Det får frem den brunsvidde veggen og laven som vokser utenpå og gir en orange fargetone. Når det ere sagt har du en del å hente inn igjen på høyresiden i fargebildet. Her kune du ha "kvikket opp fargene litt mer...det blir litt for blast.....ellers er utsnittet veldig flott, men jeg har ønsket at personen har rettet blikket andre veien inn i landskapet og ikke ut av bildet.....
Harald N.
Takk for god kritikk Ola Arnfinn.
Harald
Tor Inge O.
Liker kameravinkelen der du har fått med fjordlandskapet på en måte som tilføre hovedmotivet noe.Huset med mannen i vinduet ble veldig bra i fargeversjonen med gode detaljer og trøkk og kontraster men der blirandskapet veldig daft og unaturlig i fargene.Jeg ender derfor opp med at jeg synes vers. 2 ble den beste selv om det også der er dårlige kontraster i landskapet.
Komposisjonen og ideen liker jeg veldig godt.
mvh
Tor Inge
Harald N.
Takk for kommentar Tor Inge.

Harald
Lars Inge T.
Eg tar gjerne versjon 3. Den gule og brune aldringen av treet gjer seg godt mot det grøne. Eg veit sjølvsagt ikkje om det står noko skjemmande til høgre for fotografen, men eg tenkjer at ein kunne opna opp og vist litt meir av fjord og fjella på andre sida. Eit gradert ND filter for å hente meir detaljar på fjordsida av biletet hadde kansje vore lurt...det er for lyst slik det er no. Mannen i glaset minner meg om barndom når ein besøkte kjenningar på stølen, og budeiene i dei andre stølshusa stod i glaset og glodde. Men alt i alt eit flott bilete, og eit sjakktrekk å plasere nokon i glaset.
Knut Georg F.
Har sett mange ganger på dette bildet, og får følelsen av det er noe som ikke stemmer; synes det blir et noe "stablet" innhold. Mannen er så nær at det nesten blir et portrett, fragmentet av hytta antyder en eksotisk arkitektur, mens bakgrunnen antyder et fabelaktig natursceneri. Altså synes jeg du har gapt for høyt her. Kanskje litt mer avstand til hytta hadde vært bedre?
Mvh Knut
Harald N.
Takk til Lars Inge og Knut for kommentarar.
Eg ser at du har eit godt poeng her Knut, og eg trur at bilete kunne bli betre med litt større avstand til huset. Eg får sjå om eg kan få ein ny sjangse på denne fine plassen.

Mvh Harald
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu