Dynamitt-Harry sovner snart
Det har vært noen fredelige dager i Stavanger. Dynamitt-Harry sover og spiser og smiler. Men når jeg tar fram kameraet, vræler han. Jeg tror han husker visse episoder fra sine første dager i Eventyrskogen. Willfred er totalt forandret. Han er en flott barnepike for Harry. Og han er solidarisk. Ikke snakk om å ta bilde av Willfred. Han stikker. Han har hovedansvaret for Harry på dagtid. Hver kveld stikker han avgårde på motorsykkelen. Jeg tror han har blitt kjent med en kokk eller bonde, for han er ikke særlig sulten på dagtid. Utrolig!
Jeg har ikke kjøpt barneseng, så man tager hva man haver. Adopsjonspapirer var det aldri snakk om. Alle de aktuelle farskandidatene var for feige til å ta en blodprøve, så DNA var utelukket. Jeg regner ikke med at idyllen varer.
Mine to trofaste, godt brukte bamser, ser forundret på dette nye vesenet som er kommet inn i heimen.
Jeg regner med harde dager framover. Drivdals-slekta er visst på vei. Håper de til slutt vil innse at Dynamitt-Harry har hatt godt av et Stavanger-opphold, men jeg tviler......
Sprø humor for spesielt interesserte.
Utstyr
  • Nikon D90
  • Nikkor 18-105mm
  • Brennvidde58mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/20s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriHumor
  • Lastet opp
  • Visninger165
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_567659} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (31)
Hans-Jørgen H.

Gir meg ende over Vårsol!
Dynamitt-Harry ligg i bakstebollen med nisselua på hausen..frys gjør han i alle fall ikke, men jeg ser angst i den vesle øyekroken...
Huttetu...få nå guttungen overleveert til Aaseguten raskere enn svint....
Heile Drivdalsslekta er på vei mot Stavanger..
De må ikke få tak i guttungen Solvår....er redd for at det blir omsorgssvikt og barnevernsak ut av det...Tove har et pressmiddel i og med funnet av gebisset i de Plutoniske sfærer....håper hun ikke lar deg i stikken...
Bra kjempa Solvår! Imponert over Willferden din som er slik en ypperlig barnepike!
For et draaaaaaaammmmmmmaaaaaaaaaaaa!
Bare nå Aaseguten ikke forern med for mye fårrilkål....
Tyrin.
Ingrid Milly L.

Morsom fortsettelse på galskapen fra eventyrskogen dette og flott bilde som viser at Dynamittharry fortsatt har den røde lua på seg. Kan det være et signal om hvilken sommer vi får og at det ikke blir så varmt? Jeg lurer mest på om han er kvitt de røde utslettelse som var spredt på kroppen? Har du ordnet med meslingvaksine som skal gis i tråd med vaksinasjonsprogrammene i Stavanger og eventyrskogen. Ha en fin helg du også.... Mvh. Ingrid Milly
Lars Ivarson F.

artig tittel tøft bilete..eit mesterverk slik eg ser det..toppers
Avsluttet .

Vittig og reell beskrivelse av ekteskapets gleder og utfordringer.
Kanskje vi alle trenger en på tygga.
Morten L.

godt bruk den bamsen der.Har han fått plass på gamlehjemmet Solvår:P hehe
Solvår B.

Takker for kommentarer!
Tyrin - Harry så kameraet, og har vrælt i et par timer. Nå sover han heldigvis.
Jeg har ikke inntrykk av at den unge mannen fra Jæderen (Arild er 14 dager yngre enn meg) har lengtet etter å få et nurk i huset, men me fær sjå.
Ingrid Milly - Vaksiner og helsekontroll er i orden. Utslettene forsvant før dette ble gjort. Det var antakelig stress eller Drivdals-allergi.
Lars - Et mesterverk. Du er en super kommentator som gir masse selvtillit til meg som mottager. :)))
Ketil - Ekteskapelig - nei, her har du misforstått. Det er ikke mange ekteskap i lovens forstand i Eventyrskogen. Det er kanskje det som er problemet.
Morten - Mine bamser blir hos meg. Ikke snakk om noe gamlehjem her, nei. Ikke før jeg skal den veien. :)))

Ha en fantasifull og fabelaktig helg!
: ) Solvår
kristin P.

Hm jeg dette litt ut og inn i historikken her til tider;-);-) hehehe, men uansett kreativt:-)
Eli S.

Heeeelt fabelaktig og kreativt fra deg, Solvår.
Får håpe Dynamittharry sover helt til i morgen tidlig slik at du nyte lørdagskvelden i fred og ro.
:) Eli
Odd E. k.

Huttemetu Solvår for tilstander.
Hele Drivdalsslekta er på vei over fjellet, men har møtt på Laura med sine iltre orkankast og har nå strandet helt oppe på høyfjellet. Sekskanten er tatt fram fra Ilterknut, så nå måles det strake veien ned til Stavanger by for å kunne overleve. Gammalanna som er synsk blir dratt på kjelke over fjellet og har staket ut veien helt til nå, men etter at uværet Laura har herjet i mange dager, så er pannebrasken så kald at evnene til synskhet er avtatt. Storola ble bundet til klauvbåsen ute på tunet i går kveld, så blodprøve og DNA er nå stadfestet. Gutten Dynamittharry hører Drivdalsslekta til, så nå hjelper det ikke med at hu Tove kommer stormende opp på høyfjellet med gebisset som lokkemat og trusler om at hun vil ha både i poser og sekk, for gommeknut fra slekta har lik størrelse på gommene til gubben, så der går gebisset på omgang, så ingen nød. Håper selv at Dynamittharry kan bli i Stavanger der Solvår er fostermor, men slekten har bestemt seg, ingen forlater eller blir i andres eie fra noe som hører slekten til.
Makalaust dette Solvår, håper du har en klar løsning nå, for om ikke så lenge så har de inntatt Stavanger by...
Det sies at også Vinstraberta er på vei for å hevde sin rett, huttemetu....
Overlever Dynamittharry til lensmannen Solvår, det beste stedet nå...

Makalaus domumentasjon på at Dynamittharry har det bra!

Mvh

Odd E.
Solvår B.

Takk skal dere ha Kristin, Eli og Odd E.!
Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Arild har ikke vist noen interesse for å overta omsorgen for nurket.
Politiet i Stavanger har altfor mye å gjøre i helgene. Det er dokumentert på tv´n. De kan ikke ta seg av et nurk som sover søtt i bakstebolla. Jeg må rett og slett vente og håpe det beste.
: ) Solvår
Line H.

Dra meg baklengs inn i halmsekken...lille Dynamitt Harry som ligger som en uformet liten deigklump i bollen til a Solvår.Klar for å bli formet , skal nå bli bragt hjem av Drivdalslekta ???
Vi får håpe lensmann kan grave opp noen Drivdalsskandaler i arkivet som kan benyttes i Stavanger Sak og Tinghus, for så å bure inn hele galskapen på ubestemt tid....tiden er nå knapp for makan til fart over snaufjellet har ikke vært observert siden 40 åra......

Lett å se din varme omsorg for knøttet .Willfred forstår jeg stortrives hos deg og omegn.
Rørende dokumentasjon av familieforøkelsen.

Line
Tove H.

Rørende omsorg, her har du ofret både bakebollen og yndkingsbamsene! Håper virkelig at Dynamitt-Harry får vokse opp hos deg, og ikke i Drivdalen! Jeg har (som vanlig) stilt opp med livet som innsats, jeg forlot høyfjellet i ettermiddag i rasenda fart.. Slåss drivdalsslekta ikke om gebisset ennå, er de vel på vei sørover... om det er liv i noen av dem, da,.. gebisset passet jo til fem slåsslytne karer...og drivdalskjerringa. Jeg forandret på skiltene sørover (bare hyggelig å hjelpe), så er du heldig, ender de i rundkjøringen i Hvittingfoss! Der tar Tyrin imot dem og roer dem ned, setter dem på bedre tanker.
Om du vil ha papirer i orden, vet du at jeg stiller som bryllupsfotograf, tror du står sterkere i denne saken som fru Pedro.
Selve bildet er flott, Solvår, godt komponert og du har valgt et bra utsnitt. Stå på. dette ordner seg!

Tove)
Solvår B.

Tove da - du vet at Pedro sirkler rundt deg i Bergen. Vårt forhold ble avsluttet før det begynte. Skjønner du det NÅ?
Jeg vet ikke hva som skal til for å redde Dynamitt-Harry. Moderlig omsorg er ikke nok.
Hvis dere går sammen i en intens kollokviegruppe, Line og Tove - kanskje dere da finner løsningen - men uten Pedro - pliiis!
Jeg er utmattet, men ser fortsatt et lite lys langt der borte....
: ) Solvår
Avsluttet .

Ok, hvis han e så søde, joda, da kan jeg passe på'n. Bare sett han på neste lokaltog du Solvår. Men gi meg beskjed om hvilket tidspunkt:)

Fårikål midt i fleisen. Hakke fårikål nå da Tyrin. Nei nå e det pinnakjød for alle pengane, pinnakjød, svinekål med surkål, uff a meg, det smakte helt pyton.
Gje meg pinnakjød for heila året så e han Harry velkommen.
Kan stue han vekk på lofte, møje fint å roda i der.

Men vær obs, mulig han får internetttilgang, har noe slikt rusk liggende på loftet, så forundre deg ikke om du plutselig hører noe fra ham i fiberfartbredbåndshastighetsumuligåstoppe.

:)
Hans-Jørgen H.

Nei å nei..for et mistak!
Dynamitto-Harry må for all del ikke entre den Aasianske residens..
Tenk å bli stuva vekk på et loft..internettilgang inga trøst her....
Han vil bli understimulert og deprimert!
Nei, send i nall hast bod påm hu Tove!
Sikkert beder oppvekstforhold hos henne og han Kaare!
Ta til fornuft da venner!
Tyyrrriinnn.
Hans-Jørgen H.

Da er saken (nesten) Biff!
Hu Orkdalssodd-Eli tar avlastningsansvaret tell Drivdalsoppsyret har roa seg...
Bevare meg vell...
Kom deg nå i dekning inni fiskerbilen Solvår!!!!!!!
Bjarte W.

Flott komponert bilde, og du verden for en historie som følger med. Jeg humrer enda, her jeg sitter. Virkelig artig!

- Bjarte
Ingrid Milly L.

Er det tillatt å kommentere kommentarene? Skulle køyet for lenge siden jeg,men denne følget-ongen er så spennende at jeg blir ikke trøtt lenger? Huttetu for mangel på søvn er da ikke bra noen??? MVH. Ingrid Milly
Eirik B.

Artig ide der den enøyde, samt vedkommende under dynen bærer komposisjonen.

Liker måten det ene øyet såvidt kan skimtes over kanten av dynen.

Morsomt!

Mvh
Eirik Bøe
Solvår B.

Nå har jeg jobbet og styrt og pakket og trøstet og......hele natta. Valget var ikke vanskelig. Arilds loft kontra Elis moderlige omsorg. Jeg fant et menneske jeg stoler på som har tatt med seg nurket til Eli. Willfred kommer etter på motorsykkelen. Jeg er litt bekymret for at han skal tilbakelegge den lange distansen på to hjul, men han forsikret meg om at han skulle ta det rolig. Noen som tror på det? En ung flodhest som tar det rolig på mototsykkelen!?
Det er utrolig stille i huset nå. Jeg savner allerede Dynamitt-Harry. Håper han får noen gode dager hos Eli. Han trenger all den positive ballasten han kan få.
Drivdalsslekta får bare komme. Jeg rømmer ikke huset. Her er det ingen spor etter nurket. Jeg kommer til å ligge på sofaen og se på folk som sliter seg opp en monsterbakke. Da er vel det eneste slekta kan beskylde meg for: sporstidiot og tv-slave.

Bjarte og Eirik - så hyggelig at dere ser bildet midt oppe i galskapen.

Ha en god og spennende søndag alle sammen!
: ) Solvår
Roar K.

Her er det visst bare å vente på at fortsettelse følger. Det meste er vel allerede sagt i denne omgang.

Roar
Eli S.

Skulle så gjerne ha tatt avlastningsansvaret, men VÆR SÅ SNILL og prøv og få stoppa "nurket" før han kommer hit.
Har pådratt meg en lei forkjølelse og vil ikke smitte ungen. Mulig han tåler det, men man kan aldri vite.
Ble visst litt vel mye for meg med dødsfall og begravelse midt oppe i jule- og nyttårsfeiringa. Julegjester hadde jeg også helt til begravelsen var over. Det er heller ikke så veldig mye mer enn ca 3 mndr siden forrige dødsfall. Så det har vært mye her nå. Det var sviderforldrene mine som døde. Svigermor først og nå svigerfar.
Ikke er jeg noen sprek ung dame lenger heller, men en gammel en på 66.
:( Eli
Solvår B.

Og jeg som trodde Tyrin hadde gjort en avtale med deg, Eli!
Alle forsvant fra meg i natt. Jeg har ikke kontakt med barnepasseren eller Willfred. Du får sende dem sørover med hurtigruta når de ankommer, slik at de får kampere på loftet til Arild.
God bedring!
Jeg savner Dynamitt-Harry. Utrolig hva et nurk kan tåle og likevel være en blid unge. :))))
: ) Solvår
Eli S.

Har man først blitt forkjøla så har man det. Ikke noe å gjøre med det, dessverre. Skal ta kuns me ro de neste par dagene.
Hurtigruta er jo tingen her. Kan jo sende hele gjengen med den. Kan jo ta rennafarten enda en gang. ;) Da havner dem jo rett opp i fanget og på loftet til Arild.
:) Eli
Odd E. k.

Makalaust dette Solvår!
Tenk å sende Dynamittharry til Orkdalen på det dårlige føret da, med glattis og kraftige snøbyger. Hutteme tu!!
Drivdalsslekta er oppe på heia nå, emn ingen greise helt å forstå hverandre siden gebisset som Tove kom med ble tatt av et snøras. Ingen forstår hverandre helt, nesten hele gjengen sikler så nå går gamlemosr gebiss på rundgang der oppe på heia. Ilterknut behøver ikke sekskanten lengre, huset til Solvår er i sikte og Dynamittharry er observert å ha forlatt stedet på en tohjuling med sidevogn. Storola prøver å nå Dynamittharry på sykkelen med storoksen, men rekker trolig ikke frem. Dynamittharry er hardfør, er nesten immun mot forkjølelse og influensa, så Eli behøver ikke å bli bekymret for denslags smitteoverføring. Verre blir det å få Drivdalsslekta på besøk, siden hu Eli er så sliten. Bra Arild ikke fikk guten, da har det blitt oppstandelse med all den mulighet dynamittharry hadde hatt ang. internettforbindelsen med omverden. Ikke sikkert at Arild har tålt å få slekten så nært innpå seg...
Maklaust dette Solvår, hadde vært best å overlevere guten til slekten og ikke dette med å overføre han til en syk Eli i Orkanger...

Makalaust...


Mvh

Odd E.
Hans-Jørgen H.

Drama de-Luxe!!!
Nå må snart Vinstra Berta komme på banen og stadfeste sitt Moderskap....Stor-Ola er jo i en ille forfatning etter oppholdet i klauvboksen og DNA testinga...og har under sterke nevrotiske affekter og saftige gloser satt kursen for Orkdalen der hu Eli venter med alle "bassiluskene" sine...
Bevares for en thriller!!!
Solvår B.

Jeg trodde jeg gjorde det beste for nurket. Det ser ut som han kommer midt i ild-linjen samma hva. Hva skal det bli av god-gutten?
Jeg tror jeg legger meg med hodet under puta et par døgn. Orker ikke disse harde realitetene......
: ) Solvår
Arild V.

Dette var da et veldig drama. Tenk at Solvår gir opp, og gjemmer seg. Tenker jeg må slippe ut den store skogskatten min Alfred, slik at han kan oppholde følget fra eventyrskogen når de kommer ned fra fjellet. Kansje han slutter fred med den andre hannkatten borti nabolaget her, og går i kompaniskap samman for å stoppe dette følget som kommer som en åsgårdsrei over fjellet. Da kan kanskje Solvår få litt tid til å samle seg til å ta opp kampen. Samle krefter du Solvår, så tenker jeg du kommer sterkt tilbake etter hvilen.

Flott og morsomt komponert bilde

Mvh. Arild
Solvår B.

Takk for støtten Arild!
: ) Solvår
Elisabeth M.

Du verden for tilstander og drama, - her bør en ikke gå glipp av ett eneste bilde!
Godt dokumentert:))
vh/Elisabeth
Solvår B.

Det er best å følge nøye med, Elisabeth! hehe
: ) Solvår
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu