Kontrollert husbrann.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2012-01-11 05:41:05
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2012-01-11 07:28:31
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2012-01-11 07:29:49
    Versjon #4
  • Lagt inn: 2012-01-11 07:31:32
    Versjon #5
Utstyr
  • Nikon D7000
  • Nikon 80-400 4.5-5.6 D AF VR-Nikkor ED
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetTatt på frihånd. Måtte bare stoppe å ta noen bilder da dette pågikk. V4 og V5 er samme bildet p.g.a. et dobbeltklikk ( feiltagelse )
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_567115} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Avsluttet .
+1
Så du tente på huset ditt for å få et bra bilde
I fotografiets verden er vel alt lov
Bra fanget øyeblikk
Jeg håper du får penger på forsikringen
Roar K.
+1
Ikke så mange ukontrollerte å lese om heller denne jule og nyttårshelga til tross for at mange måtte nøye seg med stearinlys grunnet hærverksdamen ved navn Dagmar.
Beskjæringsmessig ville jeg nok tatt noen mm kutt oppe framfor å la flammen touche kant i kant med bildekant. Det er alltid bedre med kutt innpå eller luft utenfor framfor kant i kant.

Roar
Bjarte W.

Ja hva gjør man ikke for å holde varmen? Stilig dokumentert av flammene som fortærer det lille huset. Den svarte røyken indikerer at flammene har fått litt hjelp, ja.

- Bjarte
Børge W.
+1
Endelig et bilde som varmer litt i januar:)
May-Brith O.

Reell brannøvelse eller for å få en flott motiv?:-) Eventuelt begge deler? Har vært med på en slik en, om enn ikke så stor i omfang. Veldig lærerikt var det. Er jo nesten synd å måtte si at en brann ser "stilig" ut. Flott dokumentert er det i alle fall.
Jostein G.

Takker for lærerike kommentarer :-) Er jo reine fotoskolen dette :-) Heelt reelt May Brith...JEG var ikke bortpå med tennstikkene for å få dette på foto.no he he. Jeg var ute og kjørte, kameraet var med, så den svarte røyken og da var det bare å kjøre dit og hive frem kameraet for knipsing. Flammer fengsler på en underlig måte tror jeg... de ser og høres levende ut og samtidig varmer de... tror det er noe sånn...og eller er det noe nedarvet i genene etter tusener av år rundt leirbålet?
Jostein G.

Er forøvrig enig med Kneppen i at jeg burde beskjært litt i overkant. Filosofien bak dette prøver jeg å forstå, men det er vel noe med at seeren vil føle et behov for å se det som er over hvis en kutter flammetoppene akkurat i bildekanten og også at man føler at flammene blir innestengt av bilderammen ! ? Ellers også lærerikt å få vite at Dagmar er et kvinnenavn...trodde det motsatte. Så dette var lærerikt absolutt :-)
May-Brith O.
+1
Ja, mye nyttig en kan lære seg her inne, sant det, Jostein:-) Godt å vite at det ikke var du som sto bak, men det tenkte jeg vel heller ikke når sant skal sies:-)
øyvind b.

Fint å se litt utradisjonelle bilder innimellom som dette.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu