Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger386
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_56882} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Robin G.
Likte dette... utbrentheten kontra siluetten funker bra.. fargene er også fine..

RGJ
Kenneth P.
Fikk bare tanken på at dette måtte være ett JCJ bilde da jeg så thumbnailen nederst på førstesiden. Og visst var det det også. Liker rommet og farvene dine. Noe usikker på den lyse flekken nede i bildet, men det er vel lys fra vindu som er der. Det er litt blikkfang, men den veier egentlig litt godt i forhold til balansen i bildet også. Joda, liker dette litt jeg. Ikke helt vanlig bilde fra deg, men flott å se litt flere stiler også.

mvh Kenneth
Steinulf L.
Dette var flott. Må ha vært vanskelig lysmessig.
Avsluttet .
Bra bilde og en veldig godt gjennomført ide. Personens plassering plager meg littegrann. Kunne godt tenke meg at han/hun var plassert litt mer rettvendt mot utgangsdøren. Kanskje midt i.

-k
Stig S.
Her ser det ut som om du har jobbet godt med lyset! Flotte toner, fine skygger og bra idé. Kunne godt tenkt meg at øvre vindu/buen ikke ble kappet. Flere slike;-)

--stig--
Jostein M.
Dette sitter som et skudd. Blir liksom kunst for meg dette. De utbrente områdene (vinduene) gir en herlig effekt. Virkelig et bilde du kan være fornøyd meg. Kanskje ditt beste til nå:-)
Mvh
Jostein
Dag T.
Hmmm, flott lys, men jeg er fristet til å foreslå at du kutter ut vinduene til venstre. Jeg synes ikke de tilfører noe, bare trekker oppmerksomhet.
Alexander L.
Flott bilde, litt enig med Dag T. her, kunne kanskje vært uten vinduene på venstre side.....og litt mindre gulv forn. Hadde blitt litt mer ''Evil'' ;-)
Alex
André M.
Vakkert! (España?). Er ikke enig med Dag i dag: Vinduene til venstre tilfører noe for meg; de bidrar til spenst og dynamikk. Flott levert, Janne Cesilie.
Nils B.
Joda jeg liker det jeg ser, men kunne likevell tenkt meg at buene var hele. Lyset er flott, men føler som Dag at vinduene tar mye oppmerksomhet. Men dette er så absolutt ett bildet som har flere beskjæringsmuligheter. Bra.
mvh Nils
Bjørn H.
Hei.. slenger innom med en kommentar..Liker bildet ditt veldig godt. Spennende sted for fotoopptak.!! Flott lys og fin brunstikk..

Enig med NBH, at her er det mange beskjæringsmuligheter.. Savner toppen av vinduet og av buen, ville ikke kappet vinuene til venstre(de syns jeg er med på å gjøre bilde til det det er... men, jeg ville kappet i bånn, d.v.s. tatt bort det hvite feltet, vel vel, .. uansett, et fett og kuult bilde..


Bjørn

Avsluttet .
Likte den luftige stemningen i dette bildet.
Rhae M.
Stilig lokalen. Kan jeg spørre hvor det er?
Knut S
Christer B.
Ikkeno' beskjæring her, nei! Dette er jo finfint som det er. Men enig som nevnt her at personen kanskje burde vært plassert midt i døråpningen.
Ellers et flott bilde.
hepp!
Øyvind K.
Ikke stort mer å si, annet enn at jeg liker bildet ditt godt.

-Øyvind
Henrik Eidem K.
Veldig bra! Bra plassering av personen med ryggen til.

Personlig synes jeg at om personen hadde stått i døråpningen hadde det blitt litt overdramatisk på en måte, og tatt mye av oppmerksomheten fra resten av bildet, som jo også er viktig.

Ser ut som du har hatt litt diffuse glow her? Isåfall: funker forsåvidt greit på vinduene, men på gulvet på venstre side (rett under veggen) ser det litt snålt ut. Forsiktig med effekter! :-)

Om jeg tok feil her, så viser det bare at jeg er den amatøren jeg er, hehe


|-| e |\| r | K
Tarjei Ekenes K.
kult bilde

det øverste vinduet til venstre er muligens litt nær/
i konflikt med øvre kant

:-D ! son tarjeiav !
Janne Cesilie J.
Takk så mye for tilbakemeldinger!
Dette er egentlig snapshoot fra ferien ifjor!
Tatt på Fortezza, Retymnon_Kreta!
Bildet er i utgangspunktet skikkelig ræva,
men etter endel arbeid i ps ble jeg fornøyd!

Forslagene taes i mot med kjempe takk!!!!!!!!!!

Dere er snille!!!!

Mvh Janne
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu