Ett av de første bildene jeg knipser med kameraet.
Utstyr
  • Sony a35
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger111
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_569127} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Arild V.

Hei

Skarpt og fint bilde. Kanskje litt tett på, og det hadde vært flott med blikk kontakt.
Vekommen hit til foto. no

Mvh Arild
Miriam N.

Takk for tilbakemelding.
Enig i at bildet ble litt nært.
Kuttet jeg for mye av hodet også?
Arne R. B.

OK, bildet er nært, men jeg synes det fungerer bra. Synes også det er helt greit at modellen slår blikket ned. Det blir litt kjedelig hvis alle portretter skal være "etter boka". Det er vel når man bryter konvensjoner at nye og spennende ting kan oppstå. Jeg synes derfor det er viktig at du bruker "magefølelsen" og prøve å formidle det du ser. Når det er sagt - det er alltid mye å hente på å lære seg grunnleggende fototeknikk. Jeg synes du gjør en fin entre her på billedgalleriet.
mvh Arne
Willy K.

Hei! Jeg synes motivet er greit. Noe med fokus som ikke er helt optimalt, men som gjør at jeg opplever bildet som en situasjon (opptatt med noe, litt bevegelse) mer enn et rent portrett. Meg om det :D Jeg funderer litt på det av grå strikk nede til venstre - har det betydning for situasjonen kunne du kanskje vist litt mer av det. Er det en person som bærer henne, eller litt av et lekedyr hun er opptatt med? Og så skulle jeg ønske at det var høyre øye som var i fokus, og da ville jeg kuttet endel i høyre siden, men siden det er venstre øye som er best fokusert er jeg ikke så sikker på om et kutt ville hatt noe for seg.
Sånn, det var litt høyttenking, ikke nødvendigvis til noen hjelp :D
Miriam N.

Takk for lærerike kommentarer.
Arne: jeg er ikke så glad i for oppstillte bilder, så prøvde heller å fange øyeblikket. Og ja, jeg trenger å lære det grunnleggende.

Willy har rett i at dette er et situasjonsbilde. Bildet er tatt i et kort rolig øyeblikk, før hun skal ut på musikkskolen. Det gråe er litt av kneet, med en strikkekjole over. Hadde nok kommet mer fram, hvis jeg ikke zoomet det inn så mye.

Høyttenkningen var veldig til hjelp, som jeg skal prøve å huske til neste gang. :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu