The wreck in Smugglers Bay
Skipsvraket i Smuglerbukten (som vist tidligere i denne serien). Dette har sikkert en gang vært en flott skute. Nå ligger den her som turistattraksjon og en rustholk. Hvordan den har kommet hit og hvor lenge den har ligget her fikk jeg ikke noe klarhet i. Grekerne kallte den en iallefall for smuglerskuta. (Kanskje bare for å gjøre det litt mer eksotisk og spennende).
Bildet inngår i albumet Zakynthos - Zakynthos er en liten gresk øy i det Joniske hav (på sørvestkysten av Hellas). Det er ca 45 000 fastboende her. Hovednæringsveiene er vin og olivenproduksjon, fiske og selvfølgelig turisme.
Utstyr
  • CANON EOS 500N
  • sigma 28-80mm zoom
  • Blender-
  • FilmtypeSuperia 200
  • Nei
  • AnnetDet var ganske mye folk (som jeg ikke ville ha med på bildet) på stranda da jeg var der. Det ble derfor litt vanskelig å finne en brukbar kameravinkel.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger434
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_56993} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Sigmund V.

Jeg synes vinkelen er ganske grei jeg; kanskje ikke så voldsomt spennende i seg selv, men kombinert med klippen blir det et kraftfullt uttrykk. Fargene og lyset er, vel... Middelhavske, og det er alltid bra. Men så har nå jeg en greie for rust også da.
Avsluttet .

Artig å se det i nærbilde, jeg tok bildet fra denne mer vanlige vinklen for turister:

bilde nr. 22938

mvh
terje
Steinulf L.

Fint bilde. Synd du ikke har med bakkanten av skipet.
Avsluttet .

Synes det var tøfft med den stilling skipet har inn mot fjellveggen. Fint lys og bra at skyggeområdene i fjellveggen ble såpass lyse.

Vh Svenn
Marianne M.

Hei Kurt.
Fascinernede å se den store skuta ligge sånn i ''tørrdokk'' inne på land.Er enig med Sigmund når det gjelder rust.det gjør seg utrolig godt på bilde. jeg synes også at vinkelen er ok. Har sett på de andre bildene dine i serien også,og artig å lese det du skriver i underteksten,i alle fall for oss som ikke har vært i nærheten av Hellas noen gang :-}
Vennlig hilsen Marianne
johnny n.

Stilig bilde, ville kansje gått litt nermere
mvh
johnny
Øyvind A.

Ok bilde. Men jeg ville gjerne ha sett hele bakenden av båten. Skulle gjerne vært der og fotografert, slike rustne og forfalne motiver faller i smak.
mvh Øyvind
Kurt S.

Takk for kommentarer alle sammen.
Ang. akterenden på båten. Selvfølgelig burde hele vært med - Slurv. Men til min unnskyldning kan jeg nevne at det var temmelig varmt for en nordlending den dagen. Ble derfor noe ukonsentrert, og lengtet vel mest etter å stupe ut i det klare og fine havet der nede.
mvh Kurt.
Avsluttet .

Enig ang. akterenden. Bortsett fra det , synes jeg dette var kjempeflott. Har selv vært på Rhodos, Og hadde ofte samme følelsen når det kom til varme/nordlenning..etc..
Visste du at eneste plassen en ''borgfjæring'' er brun når han kommer hjem ifra syden? Jo- i nakken. Det kommer av at den eneste kontakten han har med solen, er når han stikker hodet ut av pubvinduet for å spy! ;o)
Fred S.

Misset det første vrakbildet ditt, men kikket på det nå. I dette kommer vraket mer til sin rett, men du mister omgivelsene. Et kompromiss mellom de to bildene ville ha vært det ideelle, men regner med at det var vanskelig å finne rett avstand/ståsted nede i bukta.
vh fred
Kurt S.

Fred: Takk for kommentar. Jo du har rett. Det var ikke enkelt å finne noe riktig ståsted. (Mye folk på stranda var der også) Og som nevnt varmt. Nei da er det enklere her oppe i Salten og Lofoten -:)
mvh Kurt.
Nils B.

Fint og hærlig rustent. Tenk om du hadde benyttet en enda råere vidvinkel. Akterenden er kommentert, men noe jeg hadde likt å ha der er en person som kan være en refferanse til hvor stor/lien båten er, og da gjerne iført reddnings vest. :-)
mvh Nils
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu