'''Admiral''
Bildet inngår i albumet Sommerfugler - Forskjellige sommerfugler. Artsnavn vet jeg lite om
Utstyr
  • -
  • -
  • Brennvidde60mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger270
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_57054} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Steinulf L.

Dette blir for uskarpt for meg.
Tom E. F.

Helt på kanten? Dristig som artsbilde, men spennende komposisjonsmessig...
mvh Tom E. F.
Frode P.

Nesten litt småabstrakt.
Synd du har kutta litt øverst av vingen.
Reidun G.

Fine fargeklatter, men jeg ville alikevel hatt mer skarphet på admiralen.
Reidun
Jostein M.

Tja vet ikke jeg. Ser mest ut som et bomskudd men kan jo gå inn i kategorien abstract nature.
Mvh
Jostein
Svein B.

Vet ikke helt hvorfor, men jeg liker bildet godt. Synes det hvite feltet i midten stjeler vel mye av oppmerksomheten. Ganske så dristig både med tanke på hvordan fokus er brukt (misbrukt) ;) , og likeens komposisjonsmessig. Men jeg liker det.

mvh
Svein B
Thor B.

Her var du ikke rask nok Tom Admiralen tok innersvingen på deg.
Mvh TBH
Stig S.

Neida, admiralen har nok ikke tatt innersvingen på'n TomT... Liker det du prøver på, men føler at kompet ikke sitter helt. Litt i tetteste laget, eller muligens det skulle vært enda tettere? Flott fokus & fargebruk - jobb videre med ideen!

--stig--
Ketil K.

Mislykket eller vellykket?? Jeg går for vellykket! Det kan da ikke bare være en type løsning på sommerfuglbilder? Dette bildet inneholder flere kvaliteter hvorav sikkert de færreste stemmer med læreboka. Her synes jeg uskarphetene og linjene forsterker bildet. Og det ser ut som opptaket har et bevisst og rett originalt skarphetsplan.

Men ønsker vekk den uskarpe lyse blomsten i midten.
monica p.

Sier meg helt enig med Ketil her, liker at det ikke blir de samme bildene gang på gang, modig gjort av deg å legge det ut.
I like it a lot:o)))
Mvh Monica:o)
Jóhann Á.

Hei Tom!
Her er mye klokt sagt. Liker godt disse bildene med begrensed fokusområde. Her kunne jeg ønsket meg hele ''vingebuen'' og kun det ytterste, i fokus. Nermest som en klart strek i en ellers diffus verden.
Jostein M.

Helt enig i Kjetils kommentar her. Er nok bare litt opphengt i artsbilder av sommerfugler for tiden. Hadde nok vært riktig å heller skrevet: Hadde jeg tatt dette bilde ville jeg valgt en annen løsning.
Mvh
Jostein
Rune T.

Jeg liker meget godt den måten du har abstrahert sommerfuglen på. Et meget vellykket resultat. Linjeføringen og fargene spiller usedvanlig godt i sammen. Meget vellykket plassering av skarpheten. Det lyse feltet i midten trekker dog noe ned, min oppmerksomhet blir dratt mot dette lysere området.
Ser gjerne flere av denne typen! Artsbilder av sommerfugler gir ikke den store utfordringen. Det er det derimot å benytte disse vakre insektene til å skape bilder som er annerledes.
Øyvind A.

Hei Tom. Dette var spennende og kreativt. Fin bruk av uskarphet/begrenset dybdeskarphet. Jeg synes kompen balanserer ganske bra, men er likevel litt usikker angående det utsnittet du har valgt (spesielt i høyre billdekant, jeg tror jeg ville ha tatt med bittelitegrann mer der).
Ellers enig med KK angående det lyse feltet i midten.
mvh Øyvind
Fred S.

Liker fremdeles forsøkene dine på å fornye macro-sjangeren !
vh freds
Tom A. T.

Takker for varierte og interessante kommentarer. Delte meninger hadde jeg vel kanskje regnet med på dette. Noe blinkskudd er det ikke, men heller ikke bomskudd ;o).. Den lyse blomsten/flekken irriterer meg også.
mvh Tom T
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu