Gorey, Jersey
Egentlig en test på 8X optisk zoom og 4X digital zoom, samt en betydelig dose USM. Opptaksstedet er det samme som bilde nr. 75933
Gjetter på at avstanden var ca 1 km.
Utstyr
  • Nikon Coolpix 5700
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger173
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_57131} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Bjørn H.

Hei.. Utrolig at man kan få et så bra resultat på så lang avstand...imponerende !!! må jo være supert for dokumentasjon...

Bjørn
Jostein M.

Herlige farger, men virker dog som om fargemetningen har vært i høyeste laget. Kan komme av den ekstreme zoomen du har brukt. Ellers er det mange spennende elementer i bildet.
Mvh
Jostein
Tom A. T.

Selv om det begynner å skje saker og ting ved slike forstørrelser, så er det imponerende brukbart gjengitt.
mvh Tom T
Avsluttet .

Resultatet hadde vært et helt annet med bare 8x optisk. Jeg tror nok 4x digital i tillegg blir i meste laget her. Pixlene strekker bare ikke til. Men jeg synes det var spennende og se resultatet og det blir et annerledes bilde. Har ikke testet selv så mye i det digitale området av zoomen, så jeg synes dette var spennede og se. Hmmmm.......kanskje jeg skal ut å teste jeg også.

Vh Svenn
Tom E. F.

Litt for utflytende etter min smak. Skarpingen har vel også bidratt til at dette blir litt vondt å se på for mine 51-øyne, Steinulf.
Altså: Imponerende mye zoom, ikke <B>så imponerende bilde.
mvh Tom
Fred S.

Håper du også har gjort det motatte: gått nært innpå husene på Jersey; innbiller meg at de må ha en del spennende detaljer. Testen din er nok vellykket, men som bilde som sådan er vel ikke dette helt tilfredsstillende ?
vh freds
Fred S.

Håper du også har gjort det motsatte: gått nært innpå husene på Jersey; innbiller meg at de må ha en del spennende detaljer. Testen din er nok vellykket, men som bilde som sådan er vel ikke dette helt tilfredsstillende ?
vh freds
Jóhann Á.

Hei Steinulf!
Grei dokumentasjon på at man ikke skal bruke digital zoom. Hvis ikke det kan skape noe som ellers ville vært umulig å få til. Hadde det ikke vært for svakhetene teknisk, hadde det vært et fint bilde. Så egentlig er jeg vel enig med Fred, Fred her oven ;O)
monica p.

Joda flott dokumentasjon dette og imponerende at det tross alt ble så bra med den avstanden, men som bilde å var det vel ikke noe jeg ble helt betatt av.
Mvh Monica:o)
Avsluttet .

God dokumentasjon på at digital zoom må brukes minst mulig. Skulle man støte på Cameron Diaz toppløs på en strand, ville det nok vært kjekt å ha. ;o)
Øyvind A.

Sjarmerende miljø, kunne godt tenke meg å reise dit en gang. Det tekniske er allerede nevnt av andre.
mvh Øyvind
Steinulf L.

Takk for kommentarene, dere ble advart i innlednigen. At jeg har kamera med Cameron Diaz funksjon er godt å vite.
Sverre S.

Som bilde, dvs direkte gjengivelse av virkeligheten, bærer nok dette preg av 8* optisk + 4*digital zoom.

Fine farger og et spesielt bilde var det likevel.

Jeg har samme kamera som deg, bruker den digitale zoomen lite av overnevnte grunner. Tok noen bilder av fullmånen i sommer fra toppen av Hallingskarvet med full optisk og digital zoom som ble ganske bra. Stativ er vel nærmest påkrevet ved slik ekstrem zoom, men det regner jeg med at du brukte ?
Cameron Diaz funksjonen håper jeg å få bruk for selv!
Sverre
Marja K.

BRAVO!!!!
Marja K.

Great colors, composition and textures. Looks like a painting!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu