Bever
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2003-08-09 23:03:12
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon D60
  • Sigma 120-300mm
  • Brennvidde300mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/60s
  • FilmtypeISO 800
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger283
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_57270} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (22)
Stig S.
Artig å treffe på en slik en:-) Synes bildet blir litt for trangt, spesielt i underkant. Ellers grei avbildning denne gangen...

--stig--
Jostein M.
Enig med Stig her. Synes også den har litt magenta pels jeg??? Må ha vært en fin opplevelse å avbilde denne.
Mvh
Jostein
Nils B.
Dette misuner jeg deg Reidun. Var ute på beverjakt (foto) i ferien. Hadde noen fantastiske dager østpå, mye spor og trasking, og ikke minst venting, men nei. Stusser litt over alle refleksene i bakkant, men ok.
mvh Nils
Wigdis W.
Så heldig du er Reidun som har slike naturopplevelser. Elsker dyre og fugle-bilder jeg, så jeg syns det er bra uansett..
Eskil O.
Syns også at bildet ble litt trangt, ville sett litt miljø rundt. Men du var heldig å komme på kloss hold.

Eskil.
Reidun G.
Takk for tilbakemeldinger, har lagt inn en ny variant med litt mer i bunnen, har ikke noe miljø rundt å by på Eskil, det var forøvrig ikke pent - kratt,rusk og rask og større trær bak. Beveren viser seg dessverre ikke midt på dagen hvor lysforholdene er bedre. Var på plass i halvsekstiden i dagmorges og igjen i aften :-)
Reidun
Eskil O.
Forstår jo at det var vanskelige opptaksforhold, lite lys, versjon to ble noe bedre. Fine farer i vannet fra omkringliggende skog.

Eskil.
Lars Erik N.
Flott igjen. Enig med de over, og versjon 2 er bedre.

Mvh
Lars
Stig S.
Joda, Reidun, i v2 ble det bedre, både utsnitt og toneforløp. Litt nysgjerrig på de kraftige, fargerike refleksene?

--stig--
Marianne R.
Hei Reidun!
Nok et fint bilde fra deg!
Kult at du har klart å fange beveren, tross vanskelige opptaksforhold.

Vennlig hilsen Marianne
Avsluttet .
Vanskelig å fange denne. Ikke helt 100 prosent fra deg Reidun. Litt vel kraftig lys på ryggen av beveren. Midt på dagen?

-k
Tom E. F.
Du finner flotte motiver, Reidun, og du er stø på handa som alltid, ser jeg! Imponerende!
mvh Tom
monica p.
Å så heldig du er som får oppleve slike ting, tror jeg bråker for mye når jeg er ute på tur, skremmer sikkert vannet av det meste der jeg kommer trampende.
Enig med Stig her, versjon 2 ble mye bedre.
Mvh Monica:o)
Steinulf L.
Flott fangst! Hvor mange timer lå du på lur for å få til dette? Ver # 2 er helt klart å foretrekke. Teknisk er det kanskje ikke på topp men flott bilde.
Lars-Anders M.
Flott å komme så ner. Ok.
Reidun G.
Takk for tilbakemeldinger.

Kjell, beveren er et ''nattdyr'', kan oppleves tidlig på morgen eller sent på kvelden, den jobber om natten.

Steinulf, totalt har jeg brukt 6 timer, 2 kvelder og en morgen, hver a ca 2 timer. Jeg klarer faktisk ikke å få bedre kvalitet enn dette, men nå er jeg kjent med rutinene. Du som er kjent her, de er i et lite tjern like ved Follsjø.
Reidun
Jan W.
Flott fanget Reidun!

Jeg antar utifra fargene i bildet at dette er tatt tidlig på morgenen. I slikt lys bør hvitbalansen endres ellers så får du gjerne et blå eller mangentastikk i bildet.

Jan
Fred S.
Du tålmodige menneske ! Overhalla har elver ''fulle'' av bevere, det jaktes på dem, og jeg har til og med spist beverkjøtt. (Ikke godt !) Men å sette seg ned i timesvis for å få et bilde av dem har jeg enda til gode. Imponerende gjort, og skarpt og fint fanget. (Men den ser da så lang og tynn ut, er du sikker på det ikke er en hårete ål ? )
vh fred
Tom R.
Fint bilde dette here, når det gjelder kommentarene så må jeg bare henge meg på de andre. Det meste er vel sakt allerede.

Tom:)
Thor B.
Vel Reidun jeg kommer som vanligt sent inn.De andre har vel fått sagt det som trengs om fargestikket.
Men du er ei tålmodig dame duGratulere med bever fangst.
Mvh TBH
Reidun G.
Takk for tilbakemeldingene.
Tålmodig ?, ja - jeg er ikke akkurat kjent for det, men når det gjelder å vente på ''bytte'' - ja da har jeg en tålmodighet som ikke bare forbauser meg :-)
Reidun
Ann F.
Nå håper jeg du tåler ''skånselsløs'' ærlighet, Reidun?
:-)
V1 - nope. For trangt og smalt rundt dyret.
V2 - bedre, fargespillet i vannet er mer interessant og gir beveren mer plass.
Fargen på dyret er helt feil i mine øyne, men jeg forstår at det må ha vært enten en tidlig morgen eller en sen kveld -som en ''unnskyldning'' for deg.
Dette til tross, er jeg DRITTmisunnelig at du faktisk har kommet på skuddhold. Jeg har bare hørt haleplask og sett demninger og ferskt tilbeitet materiale til dem. Og min tålmodighet er av samme sort som din - relativt kort bortsett fra i tilfeller som du selv beskriver ovenfor hvor jeg venter på optimale forhold eller et ''byttes'' tilsynekomst. Da kan jeg til forveksling ligne Lots hustru.
Gleder meg forresten til å se oppleve oss i aksjon på Langedrag i september! Har kontaktet dem om mulighet for guide og privat omvisningstur.
Mvh Ann
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu