Svarttrost
Bildet inngår i albumet Fugler rundt Bolkesjø -
Utstyr
  • Canon D60
  • Sigma 120-300
  • Brennvidde300mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/20s
  • Nei
  • AnnetJoda, du leste rett 1/20 sek.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger270
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_57462} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Steinulf L.
Uten stativ er det en bragd å få så skarpt bilde med den lukkertiden. Fine fargetoner i det sorte. Meget bra. Kvisten som stikker ut stjeler litt oppmerksomhet.
Tom E. F.
Ikke mye skjelving her, nei!
Imponerende hvor godt detaljene kommer fram. Kan nesten ta på gutten!
Bravo, Reidun!
mvh Tom
Arild K.
Bra jobba hvis du har tatt det håndholdt på 1/20 s, men med stativ hadde nok spesielt fjærdrakten fått den siste fine skarpheten som du har vist ved flere av dine andre fuglebilder.
Enig at den ene pinnen er litt forstyrrende.

Mvh AK
Stig S.
Joda, greit nok dette, men det er vel ikke optimalt mht. skarphet. Ser ut som om du har jobbet en del med det i etterkant; en del ''jaggies'' i konturene tyder kanskje på det? Den avsagde stokken i forkant blir vel dominerende. Blitt vant til bedre fra din hånd, Reidun, litt bortskjemt;-)

--stig--
Reidun G.
Takk for tilbakemeldinger, jeg har brukt stativ - linsen er en kjekk liten sak på 2,6 kilo
Jeg ble tatt litt på sengen av denne svarttrosten :-), men synes alikvel at jeg fikk rimelig bra med detaljer i alt det svarte.
Reidun
Tom A. T.
Syntes du har ''rotet'' det til litt vel mye i forgrunnen her, men er bildet fotografert på frihånd så skal du i alle fall få for skarpheten.
mvh Tom T
Jostein M.
All honør her Reidun!Forgrunn får være forgrunn. Alle som har hadt en svarttrost på kornet og trykket av vet hvordan resultatet som regel blir. Du har fått fram detaljer i drakten, og ikke mist nebbet sitter som et skudd. Som regel er det faktisk det som jeg har slitt mest med. Godsnakk med JW for og spørr om han kan få en god pris for min Nikon 70 - 200 VR så kjøper jeg denne asap:-)
Mvh Jostein
monica p.
Utrolig bra synes nå jeg, flotte detaljer i fjærdrakta, og forrgrunnen med de greinene synes jeg er helt greit, synes det er litt fint når det er med litt andre ting en bare fuglen.
Det jeg reagerte litt på er hvor midtstilt fuglen er, men det var kanskje ikke mulighet for et annet utsnitt??
Mvh Monica:o)
Avsluttet .
Kan ikke annet enn å gratulere deg med et flott fuglebilde. Det med detaljer i fjærdrakta er jeg helt enig med Jostein i. Meget flott utført Reidun !!

Vh Svenn
Thor B.
Du skulle bedt en om og flytte seg en etasje opp...
Ellers så henger jeg meg på resten av gjengen

Mvh TBH
Jan W.
Ja det var en flott fanget junior trost.

Men hvorfor blender 8 når 4-5,6 som oftest er tilstrekkelig for dybdeskarpheten på den avstanden du ser ut til å ha hatt.

Ellers ser den ut til å være litt vel hardt PS bearbeidet. Eller en kanskje en over-dose neat-image. All struktur i fjærderakten er fjernet og det gir et litt unaturlig preg.

Men dette er du jo sikkert klar over allerede.

mvh. Jan
Avsluttet .
Fint bilde av en vanlig fugl. Litt i stuss over at kamerastilling. Bildet hadde nok tjent på en noe høyere kameraposisjon.

-k
Reidun G.
Takk for tilbakemeldinger,
Blender 8 ja - det var slik kamera sto - hadde ikke tid til å endre :-) Som jeg nevnte tidligere her, kom den litt for brått på meg. Den langsomme lukkertiden laget det nok litt uskarpt (den sto vel ikke musestille) og derav hard behandling i PS. NI er ikke brukt. Iso var 100.
Jeg kunne selvfølgelig latt vær å legge det ut, men .... :-)

Reidun
Torgeir S.
Hei Reidun og takk for sist. Flott bilde og imponerende tatt med en slik lukkertid!

Mvh. Torgeir
Ann F.
Nei da, du skulle ikke latt vær å legge det ut, jeg synes du har nok et severdig fuglebilde.
Mvh Ann
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu