Til Frode:)
Siden Frode L. ikke var helt fornøyd med silanda mi idag, legger jeg ut en deleksamen i panorering (1/60s) av kvinand i håp om å berge nattesøvnen:))

God natt! :)))
Utstyr
  • Canon 7D
  • EF 500mm/f4L IS USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger108
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_575023} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Duy P.

Kunne vært enda bedre. Still karakter 7 /10.
Liker linjene i vannet og bevegelseuskarphet, samt ok fokus på øyet. Sov godt du :)

:) duy
Kjell Ivar Ø.

Dette burde ikke ta fra deg nattesøvnen Odd.
Drøm søtt om fantastisk panorerte kvinender.
God Natt.
Kjell Ivar


Leidulf K.

Hei Odd Chr.

Enig med Duy, har sett det bedre fra deg. Men for all del dette var ikke noe dårlig bilde, det imponerer meg. Slike bilder er ikke lette å ta.

Ønsker deg en god natt.

MVH,
Leidulf.
Svein O.

Ja du kan ta kvelden med god samvittighet. Synes dette også er bestått i panorering jeg for min del. Fin bakgrunn og synes også skarpheten sitter brukbart til å være deleksamen.

God natt.
Svein Ove L.

Ser at jeg må trene myyyyye for å få dette til.. synes dette ble veldig bra.. nesten rent fokus på øye. de kommer jo ikke i 5km/t. Bakgrunnen er jo knall...
Solvår B.

Stilig bilde med linjene i vannet. Skarpheten på silanda holder i massevis for meg. Du består deleksamen med glans....men jeg hadde kanskje ikke blitt plukket ut som sensor i fuglefoto-eksamen. hehe
Har du sovet godt?
: ) Solvår
Odd Chr. K.

Takker så meget.
Joda, har sovet godt - og det var jo ekstra hyggelig å våkne opp til sprudlende kommentarer. Solvår - joda du må gjerne være sensor - så har jeg kanskje en sjans til å bestå - min venn Duy er jeg mere skeptisk til - han er streng!
Men nå blåser det kuling, tåka ligger tjukk og alt ligger til rette for en mislykket tur, så nå får jeg hive meg rundt i nye forsøk:)
Odd C.
Frode L.

Hei.

Det var da snd jeg ikke så dennne før jeg gikk til køys, men du har sovet godt ser jeg :))

Er ikke redd for at du klarer dette før tiden er ute, denne likte jeg godt.

Frode.
Odd E. k.

Flott fanget av anda under flukt, ikke lett å kunne fange denne under flukten. Mangler noe på skarpheten. Flotte linjer i annet som skaper stemning. Flott komposisjon og utsnitt!

Mvh

Odd E.
Duy P.

Hi Wingmann!
Jada, den lille meg er nokså strengt sensor. Det finnes alltid alright sensorer og virkelig bitch sensoren som meg , hahaha. Men 7/10 er ingen dårlig poeng og tar med seg videre.

:) duy
Bjørn T.

Som jeg nevnte i et annet bilde; jeg liker farten og at det skjer noe i disse bildene. Gleder meg til flere! Spennende bilde! Mvh Bjørn
Odd Chr. K.

Mange takk alle sammen.
Odd C.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu