Helt stille......
En vakker kveld med litt tåkedis
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_575060} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Avsluttet .

Veldig stemningsfullt bilde. For min del er det "bøyene" i vannet, "staurene" i på kryss og tvers, skyggene og gløden i bildet som gjør "det". Jeg ville foretrukket bildet uten det som ser ut til å være et rekkverk øverst til venstre. I tillegg ville jeg foretrukket det noe skarpere.

Mvh
Håkon Ø.

Syntes du har fått frem et flott uttrykk her, lyset og fargene er helt topp. Da er jeg faktisk litt uenig med den første kritikeren her, jeg liker at bildet ikke var sylskarpt, det ville fjernet noe av uttrykket.
Så kan man også diskutere å fjerne stolper, lykter og andre uønskede elementer for oss fotografer, her er rekkverket på brygga endel av miljøet. Så jeg vil syntes at dette ble veldig severdig.
astrid r.

Hei,hyggelig dere liker bildet.Jeg har tatt det ut som en del av et større bilde.Jeg har flere bilder som ble tatt den samme kvelden.Det var en magisk,kald kveld med litt tåkedis.
Astrid
kathrin s.

Vakkert:) og kult med den svarte kontrasten til de varme drømmende fargene:)

mvh
kathrin:)
Avsluttet .

Likte dette bildet Astrid :) Nydelige farger.
Ina :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu