Utstyr
  • Canon 5D
  • Canon 50mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger212
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_575509} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Thomas R.
Det ble ganske pent dette her. Men det er noe med komposisjonen som jeg ikke får helt til å stemme. Irriterer meg litt over den landtunga øverst til venstre blant annet, men ser at hvis man kutter den bort blir det ikke rett det heller. Jeg er uansett svak for slike slørete vann bilder og særlig når steinen i vannet er så vakkert fremstilt som her.
Ivan H.
Liker omgivelsene og er også selv svak for sløret vann på vestlandet, med horisont i bakgrunnen.
Liker også de kalde og noe nedtonede lyset.

Øvre venstre venstre/side ballanserer seg ok med høyre, selv om den odden der oppe forstyrrer meg litt. Tenker videre som en slik forstyrrelse kan være positivt for bildet eller ikke, men ender vel opp med at det er utover/innover mot horisont jeg vil ha min oppmerksomhet og odden blir overflødig for min del.

Ellers er du litt over min grense til tilfredstillende oppskarping.

Mvh
Ivan
Gunnar John C.
Smag og behag når det gjelder slørete vann, men jeg synes resultatet i den store havflaten blir litt karakterløst. For glatt, uten tekstur, og den fine knausen i forgrunnen får ikke noe å spille mot. Det jeg liker best er himmelen, bildets proporsjoner samt den lille landtungen til venstre i horisonten (smag og behag der også, leser jeg ;)

Vennlig hilsen,
Gunnar
Helge .
Takk for kritikkene.
Den lille landtunga har vært heftig diskutert blandt noen i en fotoklubb. Der menes det at den ødlegger bildet, derfor tok jeg med et bitte lite nes oppe til høgre (som er sydvest-spissen av Godøya) men den ble nok for liten til å oppdage:)

Eller tar jeg selvsagt kritikkene her alvorlig og til etteretning.

Ellers er komposisjonen nøye vurdert etter mange opptak fra samme sted.
Jeg kan si meg enig i at det er kanskje i glatteste laget og at det er i overkant oppskarpet.

Mvh
HelgeB
Gunnar John C.
Artig å høre at diskusjonen har gått om den lille landtungen til venstre. For min del er den viktig mest fordi den skaper dybde i bildet. Den prikken til høyre er akkurat muligens såvidt stor nok til å være en positiv irritant :)

Vennlig hilsen,
Gunnar
Magnar B.
Liker at feelingen er så homogen i skyer og i sjø, syns du treffer noe veldig fint der! Tenkte umiddelbart at landtunga oppe til venstre burde bort, men litt usikker. Den skaper dybde, og korresponderer godt med nedre høyre hjørne.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu