adobe er løsnigen??
fåt mye tilbameliger så leger ut bilde rediger max i åverkat vise ja er muli jeg liker ikke på potret. noe kan ferne ikke kjene merker. leger ut to bilder ene helt orgenalt ikke jort noe me å et redigert . va folk sener pivate meliger sier bør jøre. va mener du ??

kare kome din menlig.

reigeren er så som så mest får vise et påeng
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2012-03-10 21:35:58
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger217
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_577946} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Ingrid J.

Det redigerte bildet ble jo mye renere, da... og du har rettet det opp litt.. Tror jeg liker det redigerte best fordi det ikke er så mye støy i huden hennes.
Stian E.

Det enste ser øyene mase ana. Greit jøre noe men. Dete kan ikke kalles potret lenger da. Mangler jo det som jør hene unik da.. Er bare jeg som mener det?
Håkon Ø.

Du verden å flotte vi kan bli i PS, må jo være enig med Ingerid at originalen er best, selv om det muligens ikke er originalen, siden det har fått en omgang i PS.
Per N.

Har du spurt modellen hva hun synes ??
Stian E.

Nei men sakt redigert bilde . Av a ser ut som plastik model type ukeblad. Så vis vil ha det kan si fra.

Bryr meg egenli så mye va modellen mener om redigeringen . Mer intreser høre va dere mener om det . Dere som og tar bildene. Deres menig er om det. Vis er på bildene. Liger bilde som modellen har fåt jeg redigere mer de liger det. Når skal vere et potret av en person.

Stian E.

Nei men sakt redigert bilde . Av a ser ut som plastik model type ukeblad. Så vis vil ha det kan si fra.

Bryr meg egenli så mye va modellen mener om redigeringen . Mer intreser høre va dere mener om det . Dere som og tar bildene. Deres menig er om det. de bildene modelen har fåt liger på bildegaleri mit. vis se mye synes det greit å redigere.

når er et potret bilde vil ikke sakl ferne alt kjente tin av den personen. sån bestemte føfleker pirsinger osv.
Per N.

Njaaa ?? Er ikke helt enig med der . Jeg synes nå det er litt viktig hva modellen selv synes om bildene .
Det kommer selvfølgelig mye ann på hva som er formålet med bildene . Er det kun du som har styringa ? , eller har vi en kunde i med baktanken ? Er vel ingen feil i å fremmstille en sånn flott modell med noen " ekstra " fordeler ?
Du stiller jo spørsmålet selv , så du er jo klar over problematikken ??
mvh Per
Avsluttet .
+1
jeg likte best v2. Syns det er sjarmerende med den fløflekken.Syns ikke man skal fjerne sånne særegne kjennetegn, eller hva man skal kalle det.
Eneste jeg ikke likte med v2, er piercingen.

mvh Øyvind
Stian E.

. lit nyserig va andre menrer.

på dete bilde har retet opp nese. og krypet nesen . fåstøre øynene bare lit. 8 leiere på øynene lage de efektene. retet opp bilde. byta ut store deler av huden helt. glatet ut huden. bygd på lit uner øynene.

jeg i vefal andre set fotgraf levert fra seg potret bilder til pivat famile redigert de ser ut super modeler. super modeler blir folk kun i ps5.

jeg mest nyserig høre va adre jø jeg da. levere du fra deg bilder der jør såne edriger. kalre det potret av person me dit nav på bilde?
Stian E.

hei øyvind

da er vi ganseså eni :) ble lit gald nå :)

her bilde modelen har fåt da http://foto.no/cgi-bin/bilder/vis_bilde.cgi?id=636876&...erid=93529
Rune P.
+1
Hei! Jeg er mye enig med det Ø.S mener. Jeg synes ikke man skal redigere bort særegne trekk på porterett bilder. Men det å rediger bort kviser, noen rynker, og gjøre huden litt glattere synes jeg er ok. Jeg går for V2.
-rune-
Kristian M.
+2
er du fotograf, mener jeg det blir helt feil og "ikke bry" seg om hva modellene sier, fordi det faktisk er dem det blir tatt bilde av. og redigere bort kviser osv, midlertidige ting som vil forsvinne, mener jeg går greit, men det å begynne å fjerne fødselsmerker, og andre permanente kjennetegn hos en person på et bilde blir helt feil, da du også endrer slik at det egentlig ikke er den du har tatt bildet av som er på det bildet lengere, og jeg kan garantere deg at om du vil begynne som "profesjonell" fotograf, vil du fort finne ut av dette. vet om mange tilfeller hvor fotograf har gjort slike ting i fotoshop og levert bilder til kunder uten å spørre om å gjøre dette før, hvor han har måttet gjøre alt omigjen, fordi kundene ikke har godtatt det...
hvis en ser bort i fra det på orginal bildet, og jeg ikke viste om de endringene som er blitt gjort, er det et helt greit portrett, det eneste jeg ønsker meg når du velger sort bakgrunn, hvor modell har sort hår, er et høylys på håret bak så det kommer bedre frem, og blir litt adskilt fra bakgrunnen..
Stian E.
+1
Greit at man skal spørre hva modellen synes, men leverer ikke ifra meg bilder meg mitt navn på hvor hun ser ut som en plastikkdukke. Som du ser på innlegget over, så har jeg linket til bildet slik jeg har valgt at det skal være.

Dette var mer for å skape en diskusjon om hva dere mener...

Jeg synes det er litt for mange bilder her inne som kalles portretter som er litt for redigerte...så bare nysgjerrig på å høre hvor dere andres grense er?

Takker for svar.
Pål H.
+1
Jeg synes dette er en for kraftig redigering i forhold til oppdrag med vanlige kunder. Da synes jeg ikke man skal forandre på nesestørrelse osv med mindre man blir spurt. Der holder jeg ting litt mer til ett minimum.

MEN! Som en redigering for et magasin eller noe sånt. Eller modell bilder, så synes jeg ikke det er for mye. Der synes jeg faktisk du har gjort en strålende jobb. Du har fått det til å se naturlig ut. Det ser ikke ut som at huden er laget av plastik. Det ser ut som at hun har veldig pen hud. Men det er på kanten. Litt til og det hadde vært for mye.

Synes du er dyktig. Og at bildet du leverte til jenta er akkurat riktig redigert.

Bra gjort!
Stian E.

Takker Pål Hoden
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu