Blåmeis
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger82
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_577645} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Berit A.

Et flott og skarpt bilde av den pene blåmeisen. Fine naturlige farger. Fin bakgrunn også.
Jeg ville kuttet litt i bunn slik at den greina ikke kom med, muligheten er der i dette rene og fine bildet, men det er bare pirk og smak og behag. Et naturlig og flott bilde. :))
Håkon Ø.

Ble flott av blåmeisen dette fine farger, og rolig fin bakgrunn, enig med Berit ang. kutt i bunnen. Ellers flott presentasjon.
Roar K.

Allerede før jeg hadde lest de to før meg var jeg overbevist om at den forstyrrende greina i bånn burde vekk. Men kutt da så mye at greina som svensken sitter på kommer reint ut fra nedre ramme med litt luft fram til hjørnet.
Ellers synes jeg at det tekniske sitter bortsett fra at jeg kanskje ville forsøkt en ørliten lysning av bildet.
At du har beholdt litt støy i bakgrunnen synes jeg er helt OK for da blir det ikke så glatt og unaturlig, men gir litt liv.

Roar
Odin N. H.

Hei
Takker for tilbakemeldingene.
Mulig det ser ut som det var god plass rundt blåmeisen, men det var faktisk veldig mange greiner og buskevekst rundt. Jeg prøvde flere utsnitt og ble sittende igjen med denne. Mulig utsnitte kunne vært tettere på fuglen, men da ville det etter min mening vært for tett og det ville vist litt for mye støy. Men jeg er glad for deres meninger og 3 mot 1 beviser vel at det er noe i det dere sier :)

Odin
Thore R.

Ville nok ha fjernet hele greina i bunnen. Kanskje rette opp fargene ved å gå inn i levels og bruke den hvite pippetten på det lyseste hvite.da blir det også litt lysere.
Alf B.

Flott bilde men er enig med Roald angående kutt i bunnen.
Sissel Kleivdal H.

Jeg har lest "henvisningene" om å kutte i bunn av bildet.jeg har også lest din begrunnelse for hvorfor greinen er der. Noen ganger må man ta et valg som ikke alltid yter det beste for motivets presentasjon.
Et vakkert bilde av blåmeisen. Skarpt ,med fine fargevalører og rolig bakgrunn.
Naturlig og flott bilde!

Mvh
Sissel
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu