" Togjævel..."
Myngig , dansk lokfører for et nattog mot Hamburg
Utstyr
  • Nikon D300
  • Nikon 17-35
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger77
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_579412} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Avsluttet .

Denne mannen ser lite blid ut for å si det mildt.
Fint at personen er plassert så høyt i bildeflaten.
Det understreker bare hans myndighet,
eller følelsen av makt som han kanskje tror han har.
Et veldig spennende bilde dette her altså.
Håkon Ø.

Det er nok en grunn til denne tittelen, he he som Øistein sier, han står høyt hevet over det meste og han tror kanskje det er slik også.
Dette bilde pirret litt nysgjerrighet. He he
Stein Adler B.

Takk så mye Øystein og Håkon :-)
Mvh Stein
Jostein G.

Vedkommende kom godt frem her. Ser noe ut som en togjævel ja, men det er ikke alltid ting er slik vi ser dem, så det kan jo også være betrakteren her lures inn i illusjoner og meninger som egentlig ikke eksisterer i virkeligheten ha ha. Han gjør sikkert en god jobb som lokfører og det er vel derfor han er der, og han ser vel tilbake fordi det er en del av jobben hans... kanskje han ser etter flaggsignal om at alle dørene er lukket og det er klart for avgang...ehh men det var vel i gamle dager. Håper han ikke er så morsk og skummel som han ser ut ! :-)



Mvh Jostein
Jan G.

I likhet med Jostein er jeg ikke sikker på hva titelen egentlig henspiller på,hvem som subjekt og hvem som er objekt. Jeg må derfor nøye meg med å si at jeg synes dette er et spennende bilde. Mimikken til lokføreren røper autoritet og ansvarsbevissthet. Plasseringen i vinduet oppe i bildet forteller at han har oversikten. Det vertikale rekkverket er plassert nesten i det gyldne snitt. Gråskalaen er fint fordelt. Et bilde tatt av en rutinert fotograf.
Mvh Jan
Stein Adler B.

Takker både Jostein og Jan for mye vettug fundering rundt denne etterhvert så ufortjent omtalte lokføreren ! Han er garantert rutinert og stødig i sin proffesjon, men det var bare "looken" hans som fasinerte meg, og gjorde at dette måtte foreviges på de få sekundene jeg hadde til rådighet .
Mvh Stein
Carsten W.

;)) Knallbra snapshot. Fyren burde fa bildet som gave når han gar av med pensjon.
ketil g.

Godt sett og ditto etterarbeid.
En type alle kan kjenne seg igjen i.
God tittel.

ketil
Avsluttet .

Fabelaktig bilde! Får tanker om både klassiske Olsenbandenfilmer (av flere grunner), og gode gamle svart-hvitt-filmer jeg likte å se (og liker å se). Bra fanget, og bra jobbet med presentasjonen.
Stein Adler B.

Bukker & takker for kommentarer :-)
Mvh Stein
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu