Fontana di Trevi
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_577852} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Jan G.

Her har du gått mot strømmen og skåret bort selve vannfallet og bassenget foran. Det blir svært uvant og en utfordring når en skal ta stilling til bildet. Kanskje du har ment å unngå alle turistene? Bygningen og skulpturene er fint gjengitt i balanserte gråtoner. God komposisjon og beskjæring.
Mvh Jan
Heidi N.

Flott arkitektur presentert på en fin måte. Litt støy på himmelen, ellers godt teknisk i fint lys. :)
Heidi
Lars Ivarson F.

godt kulissebilete, men ville hatt sjølve fontena med..verkeleg trangt i nedkant..bra teknisk..gromt
Avsluttet .

Hei

Ett intresangt utsnitt av noe vi kanskje ikke legger så mye merke til, da vi nok er mest opptat av å hive penger i vannet.
Bilde ditt med sin kornethet og kontrastfylte fremstilling gir oss en fin nærhet til de fantastisk flotte skulpturene, som jeg synes er helt utrolige . Det er ingen ting som går opp mot slikt steinarbeide. nydelig foto. :)

Hilsen Ulf
Walter S.

Et herlig snitt, gode detaljer og et flott motiv i denne sagnomsuste Romerske skulpturfontenen, som vel er den største og mest berømte fontenen i fra barokktiden.

Flott presentert, Kirsten!

Mvh,
Walter
Carsten W.

Tusen takk for postkortet!
Er et nyttelse hver gang...;)
Tom E.

Likte godt at du presenterte dette i s/h. Syns det forsterker fokuset på den flotte bygningen. Kontrastnivået og toneomfanget er veldig bra her. syns jeg. Er litt uenig med meg selv om jeg ville hatt med hele gatelykten til venstre.

Mvh TomE
Alf B.

Flott arkitektur med fine detaljer, liker det veldig godt i s/h
Elena H.

Ja, se der ja. Fontana di Trevi. Nydelig da.
Elena H.

OG

jeg liker komposisjonen.

Samme sted. Men heldigvis har vi to forskjellige bilder ;)
Gunnar F.

Litt tett og uvanlig utsnitt, men ser du har fått med deg Neptun på vognen, trukket av de bevingete hester. Liker at du har kuttet ut turistene og satset mer på arkitekturen. Litt uheldig kutt av gatelykt. Kunne kanskje tenkt meg litt vann med Anita Ekberg plaskende rundt.:) Flott komposisjon med hotell Fontana i bakgrunn.
Mvh Gunnar
Kirsten H.

Tusen takk alle sammen! Her er det horder av turister, og det er et vanskelig sted å fotografere. Man må bruke den kameravinkelen man får, det er nesten umulig å flytte seg. Jeg har kuttet i bunne slik at alle turisthodene forsvant, jeg ville gjerne ha et rent arkitekturbilde. Og Anita Ekeberg så jeg ikke noe til, de er strenge med sånt i Italia.
Elisabeth M.

Roma må være en drøm når det gjelder slike arkitektoniske perler...
Tett og fint utsnitt fra fontenen, - mange detaljer å studere her. Kledelig med svart/hvitt på slike bygg!
vh/Elisabeth
Lisbeth S.

Nydelig arkitektur med flotte skulpturer,
kledelig i svhv toner.
mvh Lisbeth
Avsluttet .

Å har du vært her også du Kirsten..så flott bilde fra Fontana Di Trevi:) Var der en gang i tiden jeg også..veldig vakkert bilde!!
Hilsen Tove
Inger Anne Maritsdotter V.

Fabelaktig arkitektur og historie,
et velvalgt utsnitt som kler godt sv/hv tonene.
Eirik B.

Med det sterke sollyset synes jeg du gjør rett i å presentere bildet som sort/hvitt. Kameravinkelen mot bygget liker jeg.

Komposisjonsmessig syns jeg det er uheldig med lykten som er kuttet til venstre i bildet. Dessuten- selve fontenen ligger vl nedenfor dette bygget?!

Mvh
Eirik
Bjarte W.

Flott arkitektur du presenterer her. Liker valget av S/H som får frem kontraster og konturer på en fin måte. Ville dog gjerne hatt med selve fontenen, men skjønner at det kan være vanskelig med alle turistene.

- Bjarte
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu