Siland
En liten autofokustest på 5Dmk3. Klarer den silanda midt imot så er det godkjent. Her sitter det ikke så verst, men fikk også en del "hits" litt bakenfor nebbet (på kropp/vinger). Hmm, mere testing må til:)
Utstyr
  • Canon EOS 5DMkIII
  • EF 500mm/f4L IS USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger117
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_580596} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Bjørn Aksel B.

Hvilke fokuspunkter er tatt i bruk her da?
Bjørn A
Odd Chr. K.

Etter en time ved fjorden er det vel et litt tynt grunnlag å uttale seg for bombastisk, men sammenlignet med 7D så sitter jo AF-punktene tett som hagl. Jeg har brukt ett-punkts AF på 7D`n (ikke spot) på flukt - jeg begynte med det samme på 5D`n, men syns den sklei av litt (mulig at ett-punkt er litt trangere på 5D`n enn 7D`n) så jeg tok med de 4 omliggende punktene (ref bildet) - dette ga bedre tracking, men mulig at dette blir noe upresist hva angår hvor treffet sitter - spesielt store utslag blir det jo med åpen blender og kort hold. Nå har jo kameraet en rekke "tracking-modes" - så det tar nok litt tid dette... , men avtrekker`n er meget følsom, og silent mode en drøm på rådyr (kun ett og 3b/s). Kjører du high speed continous (6b/s) så høres det ut som om hele kameraet skal falle fra hverandre - sikkert en vanesak:)
Odd C.
Bjørn Aksel B.

Ok, les side 112 i manualen, der står det at du kan bruke silent mode og seks bilder i sek.
Blir litt å sette seg inn i skjønner jeg.
Bjørn a
Odd Chr. K.

Nja, tror ikke det stemmer... men skulle gjerne hatt det slik...
Odd C.
Per G.

Graulerer med nyskapningen mk3. Litt missunnelig i denne ventetida! Gleder meg til å se hva du får ut av denne canonen da jeg er mektig imponert over hva du har presentert med 7D.
Mvh
Per
Duy P.

Gratis med nytt Canon du.
Mye å sette seg inn nå og mye mer skal bevises.

:) duy
Tommy J.

sikle sikle.... sånn vil jeg og ha :P

Lekkre saker dette!

Mvh Tommy
Svein Ove L.

Ser ut som nyanskaffelsen duger...
Grattis med canonen...
Odd Chr. K.

Mange takk.
Odd C.
Asle B.

Grattis med nytt kamera, Odd! Du setter jammen nyinvesteringen på harde prøver. Denne situasjonen er ver den mest utfordrende for autofokusen. Synes resultatet ble meget bra. Regner med mer i samme sjanger i tiden framover!

Mvh
Asle
Jostein G.

Såvidt mine øyner, så ble dette veldig bra ! Lykke til videre med brukermanualen og testinger... man blir misunnelig av mindre he he Viktig med godt verktøy og å vite hvordan det fungerer. Nare at det blir noen magiske bilder sånn som du er dedikert med nyanskaffelsen.



Mvh Jostein
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu