Kom inn....
Goa er den rikeste delstaten i India regnet etter inntekt per capita. Men fattigdommen viser sitt ansikt mange steder. Kanskje henger dette sammen med stor tilflyttning under turistsesongen.
Fotograf
Utstyr
  • Nikon Coolpix 950
  • -
  • Brennvidde7mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/118s
  • Nei
  • AnnetSnapshot
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger69
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_580945} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Trygve B.

Her er du en meget god observatør. Du ser fattigdommen og fester den til brikken. Det liker jeg meget godt. På den måten formidler du den til oss andre. Som sagt før, i tillegg setter du en nyttig tekst til. Bildet er bra, godt komponert. Jeg har ikke noe å utsette på det. Mvh Trygve
Håkon Ø.

Dette er en veldig flott bilde skildring av forholdene der nede, syntes du har fått et tett og fint bilde her, og en fin måte å vise fattigdommen på, likte dette.
Solvår B.

Fin dokumentasjon. Jeg liker det tette utsnittet.
: ) Solvår
Tommy J.

Jeg synes det er vanskelig og bedøme fattig dom, for hva er det? mennesker uten penger? eller mennesker uten mat? mennesker uten utviklings evne? eller drømmer, fantasi og mellom menesklig kjærlighet. jeg har sett bilder av de mest unike skur i media, og historier om hvor fært det må være, jeg synes vi er nokså rask å dømme dem som fattig, når de selv kan sitte med følelsen av et rikt liv, i Norge har vi mennesker som bor i langt bedre kår enn hva bildet viser og vi kaller dem fattig, er disse mindre fattig enn fattig folk i India, Dette er ikke kritikk av bilde i seg selv, men ment som en tanke vekker, for verden oppfattes i det lys man velger og se den i, så kanskje vi trenger å se andre som fattig for å føle oss rike selv?

Bildet er et greit nok Doc foto av indisk levekår, sett utenfra. litt vanskelig og si om det er bygget eller kles vasken som er i fokus,
så jeg regner med det er helheten som fra fotografs perspektiv formidles.

Mvh Tommy

Lisbeth S.

Et godt dokubilde med intressangt tekst til, mange detaljer å se på i fint sollys, Liker det tette utsnittet.
mvh Lisbeth
Carsten W.

"My home is my castle" ;)
Flott dokumentasjon.
Berit A.

Som Tommy J. sier, en tankevekker på både godt og vondt.
Litt Off topic her også, husker min første sydentur til Rhodos for snart 30 år siden. Leide sykler og skulle til sommerfugl-dalen. Ute på bygda var det bare noen skur til hus, men det som fasinerte meg mest var at utenfor var det en kritt hvit klesvask og unger som lekte og så lykkelige ut. Tv-antenne på taket hadde de også.
Men jeg liker å se slike dokumentasjoner, og at vi kan se forskjellene i verden. :))
Morten E.

Tommy Johansen har sagt noen velvalgte ord, og jeg henger meg på hans kommentar. Vi har godt av å se og tenke.....

Mvh Morten.


Kirsten H.

Jeg henger meg også på Tommys kommentar. Har man tak over hodet og mat hver dag er det vel ikke akkurat fattigdom du skildrer her. Klesvasken viser at de har mere klær enn de står og går i.
Mvh Kirsten
Lars Morten B.

Bra foto. Det er dokumenterende og kan få en til å undre. Fattig eller ikke...så får vi se en annen hverdag enn den vi er vandt til. Ikke sikkert vi er noe lykkeligere...?

Mvh,

Lars M
Roar K.

Fint komponert. Dette er jo en brukbar bolig i forhold til mye annet når man går inn i bittesmå landsbyer der noen lever i bambus-skur - et reisverk av bambus-stenger knyttet sammen med tau så man får et firkantet mønster som kan minne om rutene i et sjakkbrett. Stråmatter oppå der og så en plastikk før tørre palmegreiner på topp. Vanskelig å avgjøre hva som er under taksteinene her, men det er ikke uvanlig at et bambustreisverk som nevnt ofte bærer kun taksteinene som er lagt oppå. Vertskapet mitt har et slikt tak på soverommet sitt. Da jeg installerte den første airkondison min tok de som installerte og puttet slangen som er avløp for kondensvannet innunder taksteinene uvitende om at det bare var et bambusreisverk under. Følgen var at vertskapet våknet opp på natta klissvåte for jeg hadde hatt på AC utover natta før jeg la meg seint. Lite visste jeg om at jeg sendte kondensvannet rett ned i senga til vertskapet før neste morgen.

Her er klesvaska på plass og da er dette så absolutt en perfekt Goaskildring.

Roar
Bjarte W.

Bra komp og fint dokumentert. Litt enig med de øvrike kommentarene. Mulig de er fattige de som bor der, men det finnes vel nok av dem som bare eier det de står og går i.

- Bjarte
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu