Mann i rødt går tur med sort hund.
Utstyr
  • Sony Mavica
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger180
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_5809} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Kjetil T.

hva er det det røde???? stygt??? jada!
Kjetil T.

ellers greit. Litt kornete kanskje?
Mikael S.

Underbart! Gillar den här typen av ironi. (för det antar jag att det är). En spark i skrevet på alla insnöade kompositionsperfektionister. Utan titeln hade dock bilden inte kommit till sin rätt. Det bevisar därmed titelns betydelse.
morgan s.

Mikael: Du gillar slik ironi du her får servert. Et realt og godt dirty kick til de som tar seg bryet verdt å tenke seg om før de trykker ned utløser´n.
For meg fungerer det kun som en tittel, som så vidt er mer gjennomtenkt enn eksponeringen.
Kan noen korrigere meg hvis jeg tar feil.

mvh morgan

Mats N.

Ett skämt? Kanske, men bilden är knappast uttryck för ironi, bara litt skämthumör från JR B...tror jag.
Är väl en av dom som tydligen fått en spark av denna bild, men jag har inte ett dugg ont...kanske jag borde ha det..;-)
Att titeln gör bilden till något som är värt en kommentar kan jag väl också tycka, men att den + denna bild därmed skulle bevisa någotsomhelst om huruvida andra bilder bör förses med titlar, är enligt min mening bara nys, MS.
Jag har titlar på 95 % av mina bilder, men tror att de rent bildmässigt klarar sej galant utan dem.Att de får en titel och evt beskrivning är bara för att jag gärna ger tex info om att en bild är tagen här eller där, eller vem som är på bilden etc.
Andra gör på annat sätt, och inte blir deras bilder sämre? Någon kan ju bli svårare att ta till sej, men säkert inte de flesta, tror jag.
MVH/Mats N.
Mats N.

(MS = Mikael S.)
Mikael S.

Mats N
Visst klarar sig en bra bild utan titel. Men jag vill hävda att ovanstående inte är en bild med en titel, utan en titel med bild. Således är titeln hela poängen i ovanstående fall och det är den vi diskuterar, inte bilder generellt.
Geir Joar H.

Hahaha, denne var dødsbra!!!! Herlig!
Stephan Z.

Fin komposisjon og brukbar eksponering. Litt slørete, men dette bygger bare opp under spenningen i bildet. Ellers synnes jeg vi skal være litt mer forsiktige i kritikken av nybegynnere som er litt teknisk svake. Vi har vel alle vært der.
Mats N.

Mik S : Där ramlade slanten ned, got Your point!
Jan Rune B.

Om andre bilder skal ha tittel har jeg ingen mening om, men faktum er at det gikk en mann kledt i rødt sammen med en sort hund. Siden dette var litt vanskelig å se tenkte jeg at det var best å opplyse om det i teksten, slik at ingen tror jeg bare tar bilde av et lite interessant jorde.
Jeg måtte forresten ha litt ekstra rødt på mannen sånn at han skulle bli synlig.
JRB ;;)
Aleksander J.

Kult nok.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu