Frozen Bridge
En av mine personlige favoritter, dette er bilde til uke 5 i serien min Once a Week på fotosiden min på Facebook, Tvergrov Photography. Jeg hadde tatt bilder her på sommeren før, og ønsket å reise dit igjen på vinteren, noe jeg er glad for at jeg gjorde, selv om jeg hold på å kjøre meg fast i snøen!
Jeg synes bildet er vakkert, og igjen liker jeg hvordan trærne hjeper med å lage en ramme rundt selve broen.Personlig synes jeg dette er ett av mine beste bilder, sammen med de fire hestene.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_581180} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Jørgen S.

Dette er et godt motiv, og du har fanget det fra en god vinkel, med fine motiver i snøen foran. Bra valg med sort/hvitt også.

Etter mitt syn, skjer det litt mye i bildet. Spesielt den greina som kommer ned ovenfra og så vidt deler seg foran snøen på broa, samt den nakne greina som kommer inn fra venstre og deler himmelen i to, er forstyrrende. Greina fra venstre, kan se ut som en naken stamme på et dødt tre. Om det er dødt, kunne den kanskje vært hugget ned med en øks, eller kanskje til og med brukket bort med håndkraft. Greina ovenfra, kunne kanksje blitt mindre forstyrrende, om du hadde forsøkt å gå litt lavere med kameraet, men da spørs det om forgrunnen hadde vært like fin?

Uansett, et veldig fint motiv! Det er godt fanget, men jeg tror det kan bli enda bedre. :)
Stig T.

Takk for god tilbakemelding Jørgen!
Jeg hadde vasset med snø opptil livet ned en bratt skråning for å komme til, og jeg sto balansert på en stein med elva rett under meg, så noe lavere kunne jeg ikke ha kommet uten å plumpe uti :-) Greina som kommer ovenfra og ned hadde jeg ikke sjangs til å gjøre noe med, da treet stod helt utilgjengelig oppe på en klippe bak meg, mens den fra venstre kunne jeg kanskje ha tatt knekken på, jeg husker faktisk ikke. Det var et dødt tre som hadde ramlet ned der, så det kan ha vært det. Kanskje jeg skal prøve å rydde litt der i sommer, og prøve igjen til vinteren? :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu