Det var fristende å kjøpe kreps på kaia i Stavanger i går, men jeg avsto. Slik mat er nok bedre når man er flere, så det ble brødskive på meg i går kveld. :))) En gang skal jeg invitere til et krepsmåltid.
(Tyrin og Tove - jeg inviterer ikke Pedro!)
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_581224} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Foretrekker ferskvannskreps framfor disse. Alt for lite mat i klørne og da blir det stort sett bare halen igjen som er velsmakende. Men på et skalldyrsfat hører den jo hjemme som en del av sortimentet. Men slikt koster i Norge.
Bildene som sådanne blir vel å anse som dokumentasjoner. Du gjorde det ikke helt lett for deg selv i V2 med alle de forskjellige dikkdarene. Omtrent umulig å vite hvor man skal begynne og slutte når man skal beskjære.
Roar
Venche J.
Grei dokumentar fra havna. For å få bedre driv i historier/dokumentarer som dette er det en god regel å gi et overblikk (zoom ut), ta gjerne med flere båter, vis eventuelt kaos. Gå så tett på. Jeg liker slike dokumentarer, det gir noe til ettertiden når man viser et helt miljø for deretter å vise detaljer. :)
Venche.
Lars Morten B.
Enig med Roar her, bortsett fra at jeg foretrekker sjøkreps fremfor ferskvanns....
Mvh,
Lars M
Hans-Jørgen H.
Du store Rabarbra!
Da blir det krepsefest hos hu Solvår i påskehelga med rabarbrapai og vaniljeis til dessert..
Gleder meg som en unge, men satser på assistanse til å få gosakene ut av skall og klør...huttetu for en pirkejobb.
Pedron kjenner sikkert pailukta lang vei og kommer om han ikke er invitert..med eller uten Harrygutten, men med tio røda rosor og eventyrvin.
Bra dokumentar!
Hurra!!!!!
Tyrin.
Berit A.
Mitt aller første møte med kreps, da var jeg nok 7-8 år og var sjokkert over koking av levende kreps. Husker ikke om jeg ville smake.
Har smakt kreps senere og synes det er kjempegodt. Liker begge bildene dine, og synes det er mange flotte detaljer i v2. Moro å se for ei landkrabbe. :)
Tove H.
Hurra, vi er invitert på krepseparty!!!!! Kåre og jeg kommer også, Solvår. Kåre gleder seg til å se Harry igjen- om han og Don Pedro når Stavanger i tide til å rekke festen:-)
Nam nam...bra dokumentar, ser fristende ut!
Tove)
Carsten W.
V1 er flott og litt tettere på ville kanskje gitt et fint bilde til.
Men V2 er min favorit. Stappfullt av liv og detaljer. Det var gøy!)
Solvår B.
Takk skal dere ha alle sammen!
Jeg valgte dette utsnittet i V2 fordi jeg ville vise et sjarmerende kaos.
Jeg har ikke spist sjøkreps, men har vært med på krepsefiske i ferskvann som ganske ung. Spennende og veldig godt.
Tove - jeg tror ikke det er sunt med all din utendørsaktivitet i kulda. Du klarer rett og slett ikke å forstå norsk. hehe Når jeg skriver at Pedro IKKE er invitert, så betyr det at han IKKE kommer inn i mitt hus. Snart må du forstå at jeg er en bestemt og sta eks-forsker og eks-fostermor og eks......:)))
Ha en flott lørdag!
: ) Solvår
Bjarte W.
Herlig bilder fra bryggekanten. Tror jeg er enig med Carsten her -v1 er flott med tett utsnitt og god skarphet, men falt litt for kaoset i v2, med alle sine detaljer, farger og veksling mellom lys og skygge.
- Bjarte
Avsluttet .
Ja nå har du fristet oss Solvår..blir mange som vill ha skalldyr i Påsken nå tenker jeg..kjenner nesten lukta og smaken...synes begge bildene passer fint sammen ettersom det er foskjellig utsnitt/avstand..så jeg tar begge her! Flott dokumentering fra kaia!
God Påske med brødskiver eller kreps..:)
Hilsen Tove
Solvår B.
Tusen takk Bjarte og Tove!
Det hadde vært artig (og sikkert rå-dyrt) å ha en krepsefest med dottenvenner, men det går jo an å spleise.
: ) Solvår
Harald N.
Likar best miljøskildringa på v2.
Mvh Harald
Lisbeth S.
Ser delikat og fristende ut, fin miljøskildring fra fiskeskuta, godt komponert i fine farger.
mvh Lisbeth
Inger Anne Maritsdotter V.
Eg skjønner deg, Solvår. Men det er viktig at du av og til(alltid, egentlig) også unner deg noe riktig godt til middag, selv om det kan føles stusselig når en er aleine. (sjekk ut denne linken for mange gode oppskrifter www.matprat.no )
Det såg fristende ut med god sjømat:)
Er ellers enig i Venche`s kommentar ang. formidling av dokumentar.
God påske til deg og dine.
Mvh Inger Anne
Elisabeth M.
Det mangler bare sjølukta her nå! Koselige inntrykk fra miljøet på brygga, hvor krepsen ser innbydende ut:) Det ble min favoritt, - versjon 2 skulle jeg gjerne sett mer av båten.
Shipohoi og God Påske til deg!
vh/Elisabeth
Erik L.
Morsom dokumentar med krepse-kaoset.
Du aner vel mitt forhold til sjømat :)
mvh. Erik
Solvår B.
Tusen takk Harald, Lisbeth, Inger Anne, Elisabeth og Erik!
: ) Solvår
Lars Ivarson F.
v2 for meg..det gav den store samanhangen..flotters
Solvår B.
Takk skal du ha Lars!
: ) Solvår
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Bildene som sådanne blir vel å anse som dokumentasjoner. Du gjorde det ikke helt lett for deg selv i V2 med alle de forskjellige dikkdarene. Omtrent umulig å vite hvor man skal begynne og slutte når man skal beskjære.
Roar
Venche.
Mvh,
Lars M
Da blir det krepsefest hos hu Solvår i påskehelga med rabarbrapai og vaniljeis til dessert..
Gleder meg som en unge, men satser på assistanse til å få gosakene ut av skall og klør...huttetu for en pirkejobb.
Pedron kjenner sikkert pailukta lang vei og kommer om han ikke er invitert..med eller uten Harrygutten, men med tio røda rosor og eventyrvin.
Bra dokumentar!
Hurra!!!!!
Tyrin.
Har smakt kreps senere og synes det er kjempegodt. Liker begge bildene dine, og synes det er mange flotte detaljer i v2. Moro å se for ei landkrabbe. :)
Nam nam...bra dokumentar, ser fristende ut!
Tove)
Men V2 er min favorit. Stappfullt av liv og detaljer. Det var gøy!)
Jeg valgte dette utsnittet i V2 fordi jeg ville vise et sjarmerende kaos.
Jeg har ikke spist sjøkreps, men har vært med på krepsefiske i ferskvann som ganske ung. Spennende og veldig godt.
Tove - jeg tror ikke det er sunt med all din utendørsaktivitet i kulda. Du klarer rett og slett ikke å forstå norsk. hehe Når jeg skriver at Pedro IKKE er invitert, så betyr det at han IKKE kommer inn i mitt hus. Snart må du forstå at jeg er en bestemt og sta eks-forsker og eks-fostermor og eks......:)))
Ha en flott lørdag!
: ) Solvår
- Bjarte
God Påske med brødskiver eller kreps..:)
Hilsen Tove
Det hadde vært artig (og sikkert rå-dyrt) å ha en krepsefest med dottenvenner, men det går jo an å spleise.
: ) Solvår
Mvh Harald
mvh Lisbeth
Det såg fristende ut med god sjømat:)
Er ellers enig i Venche`s kommentar ang. formidling av dokumentar.
God påske til deg og dine.
Mvh Inger Anne
Shipohoi og God Påske til deg!
vh/Elisabeth
Du aner vel mitt forhold til sjømat :)
mvh. Erik
: ) Solvår
: ) Solvår