Tigger`n
tatt i gar på gangbrua ved operaen
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger63
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_581979} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Lars Morten B.

Godt dokumentarisk bilde. Veldig god dybde pga veggen til venstre. Skyggene er med på å trekke opp helhetsuttrykket. Liker dette. Veldig bra.

Mvh,

Lars M
Kirsten H.

Fin komposisjon. Mange fine linjer som danner et interessant mønster. Tiggeren kommer ikke så godt fram, men det var kanskje meningen?
mvh Kirsten
Jan G.

Det blir nesten litt ukristelig å diskutere eksponering når man står overfor den menneskelige fornedrelse det er å måtte ty til tigging.
Mvh Jan
Roar K.

Kompen sitter. Litt overeksponering i det skarpe sollyset. Vanskelig å si hvorvidt en lysdemping hadde vært høynende så kanskje like greit som det er i og med at det er konvertert til svarhvit. Intensjonen med bildet teller jo også.

Roar
Carsten W.

Tusen takk for kommentarer.
Kirsten så det allerede: fruen kommer ikke helt fram og det var det som fristet meg. Tiggern som forsvinner i byens mønstret.
Eksponering kunne være bedre, helt klart. Men uten stativ og HDR ser jeg ingen mulighet. Bildet er tatt med en Canon powershot og handhold med selvutløser.
Solvår B.

Jeg synes du har fanget situasjonen på en flott måte. Tiggeren gå nesten i ett med omgivelsene. Vi ønsker vel egentlig ikke å se dem...
: ) Solvår
Alf B.

Flott med linjer, skygger og lys her og måten du fremstiller tiggeren på som nesten forsvinner
Ett bilde til ettertanke Carsten

Alf
Berit A.

Enig med de to siste. Flott fanget av tiggeren. :)
Lisbeth S.

Nydelig med det skarpe lyset her, tiggeren syntes nesten ikke i omgivelsene. liker kompen og utsnittet.
mvh Lisbeth
Eirik B.

Lekker bruk av linjer og lys. For meg havner tiggeren litt i komposisjonens baklekse- fordi lyset og linjene fanger nesten all oppmerksomheten.

Mvh
Eirik
Lars Ivarson F.

likte motivet ditt, men ville ha jobba meir med høglysa og kontrasten..gromt
Bjarte W.

Stilig. Liker kamerastandpunktet inntil veggen. God dybde. Ser at du bevisst, og symbolsk, har latt det høylyse viske ut deler av personen, og det funker godt. Flott komp.

- Bjarte
Håkon Ø.

Fint gatebilde igjen Carsten der tiggeren sitter flott i solen og varmer seg, det blir også mye fine mønster i broen, veldig flott presentert.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu