Hovin kirke
Vår lokale kirke med mange flotte trær.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2012-04-07 00:41:18
    Versjon #2
Utstyr
  • canon 500D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger61
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_582298} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Olav Bjarte K.

Du har hatt et våkent blikk for lyset. Jeg er svak for kvadratet, og synes dette formatet rammer inn bygningen på en kledelig måte. Det samme gjør selvfølgelig trærne. Tiltalende og pent presentert!

Vennlig hilsen.
Berit A.

Hjertelig tusen takk for koselig kommentar. Jeg synes også sollyset ble litt fint her. :))
Tor A.

Hei Berit, jeg liker lyset meget godt her. Jeg må si meg enig med at trærne ødelegger motivet. Er det mulig å ta bilde fra en annen vinkel?

Mvh Tor
Berit A.

Hei Tor. Det er veldig mye trær rundt hele kirkegården og vanskelig å komme utenom. Har nå lagt ut en annen versjon fra en litt annen vinkel, men jeg ser at jeg burde flyttet bilen min før jeg tok bilde. Men lyset er der og tårnet i tillegg.
Ellers tusen takk for kommentar og tips. :)
Jan G.

Jeg synes kirketårnet bør være med. Ellers et svært vakkert bilde med varme lystoner.
Mvh Jan
Berit A.

Tusen takk Jan for koselig kommentar. :)
Alf B.

Flott bilde med kjempefint lys
Berit A.

Koselig kommentar, tusen takk. :))
Bjarte W.

Synes lyset har mye å si for begge versjoner. Litt usikker på hvilken jeg liker best. v2 uten bil og med et lite kutt i høyre hadde blitt supert. Synes nok at trærene i v1 tar litt for mye oppmerksomhet, da jeg regner kirken som hovedmotiv.

- Bjarte
Berit A.

Hei. Liker lyset her jeg også, men ser at både trærne og bilen skjemmer noe. Bilen kunne jeg flyttet, det er verre med trærne, de får nok stå. Har lært litt til neste gang.
Takker for koselig kommentar. :))
Roar K.

Her ender jeg nopk opp med originalen da bilen liksom ødelegger litt av stemningen i V2.
Men når det gjelder V2 så ville jeg nokk hatt luft på oversiden av spiret og rettet opp i høyresiden der du ser en skeiv lampestolpe og kirken lener seg litt bakover den også. Hvis du bruker photoshop så klikk Select og deretter ALL. Gå så til Edit og klikk Transform og velg Skew på den menyen som kommer opp. Sett så musepekeren oppe i høyre hjørne og dra rett ut. Men husk dette bør gjøres før beskjæring da det stjeler fra bildet.
Rettledningen gitt i tilfelle du ikke visste dette fra før.

Roar
Berit A.

Tusen takk for kommentar og kjempe-tusen takk for fint tips. Dette skal jeg jammen prøve på i PS, for dette har irritert meg i andre bilder også. Jeg var klar over at noe kunne gjøres, men her får jeg det punkt for punkt. Supert. :))
Lars Morten B.

Nydelig kirke. Flotte trær . Et godt bilde med fine farger og fint snitt. Likte best V1. Hadde sannsynligvis likt V2 best hvis bilden var borte...men for all det..fin bil:)

Mvh,

Lars M
Berit A.

Takker for koselig tilbakemelding. :))
Joda, bilen duger den, men behøvde ikke ha vært med her. ;)
Lisbeth S.

Nydelig lys og farger som kommer frem på kirken og treet, liker godt v2 men uten bilen.
mvh Lisbeth
Berit A.

Tusen takk Lisbeth. :))
Håkon Ø.

Flott lys og to fine komposisjoner av Hovin kirke, må si jeg likte godt inngangspartiet til kirkegården som du så fint får vist frem på v1, har tatt mye bilder av kirker selv det er ofte nesten håpløst pga. trær, biler og folk ja mye som ofte er i veien. Da syntes jeg det er viktig å få bildet av kirken i miljøet den er bygd i, og det gjør du veldig bra her. Et lite tips når man tar bilder av kirker er at de ofte heller innover på vær side, det er viktig å rette opp disse, da blir inntrykket mye bedre, har du PS så prøv Edit-Transform-Distort, dra øverst på hver side til veggen blir rette.
Ha en fin søndag.
Berit A.

Tusen hjertelig takk for koselig kommentar Håkon. :)
Ja, jeg har PS og har sett på dette og lært litt mer ut fra kommentarer.
Hovin kirke er en flott kirke, men har veldig mange gamle trær rundt seg. Her er jeg døpt, konfirmert, giftet meg der, og våre barn og barnebarn er også døpt og konfirmert her, og slekt og venner hviler her. Jeg går ofte en runde når været er bra, det gir litt ro. :)
Ha en fin dag du også. :))
Jostein S.

Hei
Velger meg versjon 2
Her er så gyllent lys og så kommer motivet så godt frem
Enig med deg at bilen burde vært flyttet
Fin stemning i bildet
Jostein
Berit A.

Tusen tusen takk for hyggelig kommentar Jostein. :))
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu