Skogstur
I Alsvik i Sandnes.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2012-04-09 09:10:31
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D7000
  • Nikon 18 - 105
  • Brennvidde58mm
  • Blenderf/5
  • Lukker1/60s
  • Nei
  • AnnetPolariseringsfilter
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_582735} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Trygve B.

Herlig å være pensjonist, frokost og en titt på bilder. Jeg likte motivet ditt. En enkel trestamme med mange fine nyanser. Mønsteret i stammen er jo et lite kunstverk i seg selv. Rødmalingen skjemmer kanskje litt, men den var nå der. Bra dette. Mvh Trygve
Carsten W.

Masse fine detaljer. Og vi kan gruble litt: hva betyr poenget? Bare en veimarkering eller er treet "dødsdømt"...?)
Cato E.

Enig med Carsten. Mange fine detaljer, men her kan man gruble litt på hva du har sett Jan. Slik jeg oppfatter og ser bildet, ser jeg faktisk en sur munn nederst, en nese på midten og to røde merker som kan være øyne. Bra sett hvis dette var hensikten med bildet.
Jan G.

Hei Trygve, Carsten og Cato;
Den røde flekken er nok bare en turstimarkering. Men man kan jo leggge hva som helst i den i form av funksjon og symbolikk. Vi har sett her på foto.no mange abstrakte bilder som tolkes konkret, de foranlediger assosiasjoner ut fra den enkeltes tankeunivers. Spørsmålet er: Kan konkrete bilder oppleves abstrakt? Jeg mener at vi har sett mange eksempler på det her på foto.no.
Mvh Jan
Håkon Ø.

Så enkelt og så flott slik er naturen, og det er bildet også, det å oppleve mønster og former i et tre, gir en harmoni.
Den røde flekken som de fleste er opptatt av her er forstyrrende i bildet, men gir også en harmoni når man følger dem, når man ike vet helt hvor man er så er disse turistmarkeringene faktisk en trygghet på at man kommer frem dir man ønsker.
Flott presentert dette.
Bjarte W.

Ja, det er vel noen som har gått opp løypene på og foretatt årets markering - ser rimelig fersk ut den røde klatten. Er vel vanlig dette, å merke trær, gjerne i forskjellig farger for forskjellige løyper. Synes den mørke versjonen fikk frem dateljene i treet best.

- Bjarte
Lars Morten B.

Fine bilder begge, men jeg liker best V2.

Mvh,

Lars M
Lisbeth S.

Det må være rødmerket løpe du har gått på her, de syntes godt og lyser opp på trestammen, litt rotete bakgrunn.v2 har best lys.

For de fleste tror jeg det ligger naturlig å se etter detaljer, når man har sett på mange bilder, får man et søkende blikk og håper på finne skjulte ting, noen bilder er bare halvabstrakte, mens andre er helabstrakte og man ser ingen figurer som ligner på noe som helst,spørs på øyet som ser og evnt hva andre har skrevet i kommentarfeltet om hvordan de oppfatter bilde.
(Er veldig usikker selv hva jeg skal kalle bildene jeg legger ut, ikke alltid helabstrakt til enhver tid, men halvt i mange tilfeller.)

Vet ikke om dette konkrete trebildet kan kalles Abstrakt/halvabstrakt Etc..men intressangt spørsmål du stiller.

mvh Lisbeth
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu