Den gamle kirkegården ved havet.
Kirkegården ligger idyllisk,men værhardt til ved Stadthavet. I Ervika finner en også en fantastisk sandstrand og flott natur. Det er et minnekappel her over de som døde i St. Svithun forliset,da bygdas folk gjorde en enorm innsats for å berge passasjerene. Et meget spesielt sted. vet at det er lagt ut bilder fra Ervika før her,men prøver meg med et eget likevel...En litt grå dag...,men det er en del av dem på nordvestlandet...
Utstyr
  • Nikon Cp 885
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger262
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_58502} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (21)
Kurt S.

Får en nesten andektig og høytidelig stemning når jeg ser på dette bildet. Et fint ''hvilested'' for de som er gått bort. Dette har du skildret på en utmerket måte her.
Det virker liksom så naturlig å legge en kirkegård for kystens folk på et sted som dette. Veldig bra bilde.
mvh Kurt.
Gunnar S.

De sorte jernkorsene i forgrunnen gjør hele bildet.
Flott.

Ville kanskje fjernet det halve korset i høyre kant.

/gunnar
Jostein M.

Joda de gir inntrykk disse kirkegårdene som ligger til slik åpent ut mot havet. Vakkert og til ettertanke med tanke på alle dem som ble igjen der ute. Synes du har dokumentert denne kirkegården på en fin måte.
Mvh
Jostein
Bjørn H.

Hei Marianne .. Se der ja, så dukker det opp flere bilder fra Ervika jo .. koselig. Et fint og fredfullt bilde. jeg syns gråværet gir ro og det er vakkert å se utover her mot blikkstille hav. Fint bilde ...:)

Jeg har ikke tørt å legge inn bilder enda jeg, har lfått litt angst for disse virus greiene ??? Kan ikke nok om det da. men kan ikke kommentarer på E.post være riski tro ..( Kanskje jeg gir deg det nå .. ) .. hmm...

Bjørn
Reidun G.

Veldig fint presentert, liker lyset i bildet og fargen på sjøen og himmelen.
Reidun
Avsluttet .

Hei Marianne

Du verden for en fin presentasjon av dette hvilested, både bilde og tekst. Bildet inngir til ro og fred i sjel. Et flott testament om de mange som har funnet hvilested på og ved havet. ''Som morlid efter skib lyser og slukker hans vei'' (H.Wildenvey). Flott og respektfult utført Marianne !!

Vh Svenn
Mehrzad G.

Flott bilde og lys.

mvh Mehrzad
Inger-Lise S.

Hei! Flott utsnitt og fine farger! Du har valgt et godt motiv! Jeg prøvde selv i sommer,men fikk kuer bak,jeg! :-) Du er flink! Hilsen Inger-Lise
Marianne M.

Hei dere......og tusen hjertelige for alle fine kommentarer. Og spesielt takk til deg Svenn for Wildenwey ''sitatet''. Liker sånne jeg....
Bjørn; Tok mange bilder i Ervika,men lyset var ikke det beste desverre...,men mulig det kommer noen til av dem på dotten. Når det gjelder virus,tar jeg det med ro (fikk da 302 Sobig-virus i inboksen her en dag...) Gjelder å ha oppdatert virus-killer...Bildene mine jeg er mest redd for på pc`en,men de brenner jeg å en cd.
Takk igjen alle i hopes.
Vennlig hilsen Marianne
Tormod I.

Alltid morro å se bilder fra heimtraktene.
Flott komponert

:T)
Inger Anne Maritsdotter V.

Et vakkert og spesielt bilde!! veldig bra komposisjon!
Dette gjorde inntrykk!
Mvh Inger Anne
Steinulf L.

Flott og stemningsfullt bilde. Respektfull presentasjon fra en kirkegård. Bra dette.
Helene E.

Du formidler en veldig spesiell stemning fra denne kirkegården. Det er nesten så jeg føler jeg må snakke lavmælt her jeg sitter. Fint å ha med utsikten utover havet da de som ligger her er fra et forlis der ute. Syns også gråværshimmelen passer bra inn.
Helene
Hans-Einar O.

Hei, Maranne!
Utrolig spesiell og fotogen plass som jeg har sett en del bra bilder fra tidligere. Dette var ikke noe unntak;-)
Synes gråværet gjorde seg her, og er med på å framheve fargene og stemningen.
mvh Hans


Arild S.

Stemningsfullt og et sted som garantert må gi fred i sjelen. Flott fanget.

Arild
Roger E.

Dette var et veldig fint bilde, i fra kirkegården i Ervik. Til Gunnar Somby, det er ikke like lett og unngå halve kors på en kirkegård :-) Visst det skulle være noe og si på bildet så ville jeg gått litt bakover, slik at du hadde fått med deg det største korset som var bak og til høyre for deg. Ellers så var det fine farger og et rolig bilde. Jeg var der for 3 uker siden og tok noen fine bilder av mine barn, da de badet nede på stranden til venstre. Jeg har et stort hus 2 viker lenger nord på en plass som heter Honningsvåg. Der var jeg i 6 uker denne sommeren og lengtet tilbake før jeg reiste der i fra.

Mvh Roger Eltvik
Tom E. F.

Et fint bilde med historisk sus.
En kan godt forestille seg det mektige havet som årsaken til mange av ''minnesmerkene'' her.
Samtidig viser du godt hvordan nordvestlandet også kan vise sin ''blide'' side!
mvh Tom
Tore U.

Heisan. Flott bilde med fine farger og behagelig stemning. Kan nesten bli religiøs av sånt. For øvrig har du mange andre bra bilder ute også men har ikke hatt tid til å studere alle nermere enda. Har vært på en heller lang ferie og borte fra nettet en stund.

Forresten, takk for kommentaren til seilbildet. Min datter Kaia på 2 1/2 liker virkeligheten bedre enn bildene foreløpig. Legger ut noe som vil tyde på det i nær fremtid. Hun er glad i ''giraff-bølger''.

mvh Tore
May-Lise L.

Ervika er et fantastisk flott lite sted ved Stadten. Spesielt når digre havdønninger ruller inn over sanden etter en storm. Kirkegården er det noe eget ved, og det har du fått fram, Marianne. :)
Carsten A.

Fint sett og presentert, ellers er det meste sagt, og det slutter jeg meg til!

For å pirke litt, du bør helst unngå slike kontureffekter som der fjellet møter himmelen. Antakelig litt for hard bruk av USM - les gjerne mer om USM på http://carnholm.home.online.no - menypunktet ''Fototeknikk''.
MVH ca
Georg K.

a place to rest - not the worst one

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu