Norwegian Cowgirls
Utstyr
  • Nikon D-300
  • Nikon AF 17-80 ED
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger500
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_585226} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
John B.
+2
Hmmm, ikke liker jeg silikonmelon, og ikke liker jeg så mye kutting!!
Tja...du har mye bedre bilder, men ok. det er ikke helt på jordet heller...c",)
John B.
Arve Herman T.
+1
Smil heheh takk John. Smil. Nei man kan da ikke like det samme alle sammen. Så det er nå slik det da ble. Men brystene kan jeg ikke få gjort noe med. Men neste gang da kuttingen kan jeg få gjort noe med. Smil
Takk for kommentaren din.
Mvh. Arve.
Duy P.
+2
Hei Arve !
Må si meg enig med John. Du har mange finere bilder enn dette. Syns ikke at fargekombinasjonen matche helt, samt ikke noe særlig med kuttene. Lurer fortsatt på hvor i all verden stiller disse modellene i rekk og rad å bli fotografert.
Du har drag på dette du :) Liker Yelda og Flying Fishing mye bedre. Men det er jo min smak vettu. Keep on the good work.

:) duy
Arve Herman T.

Smil takk min venn. Jo da jeg har da vel gjort noe bedre før. Men ikke alltid man er på topp. Men takk skal dere ha for kommentaren i hvert fall. Setter stor pris på dette.
Mvh. Arve.
Jostein G.
+1
Hei !


Hun virker litt fraværende og deppa ut i blikket. Det passer ikke helt med den tøffe image ellers her. Kutting kanskje grei nok her, men fargene ....tja vet ikke helt om de ble så bra....Hun virker ikke helt i fyr og flamme... heller litt utbrent. Ok




Mvh Jostein
Arve Herman T.

Hi hi hi Takk Jostein. nei jeg bommet nok her skjønner jeg. Smil kan være at de tablettene jeg får på om dagen gir meg et annet syn på ting. Smil.
Takk skal du ha.
Mvh. Arve.
Tor A.
+1
Hehe ler godt av din siste kommentar Arve ;) Selv syns jeg personen i bilde ikke helt matcher bakgrunnen. Tenker da på fargetonen. Resten er jo nevnt av andre.

Mvh Tor
Arve Herman T.

Smil takk skal du ha Tor.
Takk for at du tok deg tid til dette.
Smil. Skal prøve å slutte med tablettene. Smil
Ha en fin dag videre. Mvh. Arve.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu