Three salukis
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger110
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_585736} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Harald N.

Her er det fart og livslyst, flott fanga situasjon dette.

Mvh Harald
Tor A.

Ja her var det action ja, håper den ene ikke fikk ryggproblemer etterpå hehe. Fint og flott fanget dette. Et godt bilde.

Mvh Tor
Elisabeth B.

Tusen takk Harald og Tor! Ja det er ofte nok av action hos rasen saluki (arabisk mynde). Og i og med at jeg har 3 stykker som er ganske unge så går det ofte vilt for seg. Det er mulig at denne rasen ser spinkel og lite robust ut for andre. Jo da, det er riktig at de er slanke, men de er svært muskuløse og har en oppbygging som er ekstremt funksjonell. De er noen robuste råtasser og tåler en støyt, og de løper i 60 - 70 km i timen og har en ekstremt stor kroppsbeherskelse. Men salukien er en fleksibel, omgjengelig, sosial og vennligsinnet rase, så det byr ikke på spesielt store utfordringer å leve med disse hundene i hverdagen. For meg er de spennende og utfordrende fotoobjektiver der de fyker forbi i rasende fart og jeg prøver å fange dem når de svever i lufta. Har måttet kjøpe noen stykker eksterne harddisker pga dette :-)
Tor A.

Quote: Har måttet kjøpe noen stykker eksterne harddisker pga dette :-)

Haha ja det kan jeg tenke meg, har hørt om folk som skyter 6-10 tusen bilder i året bare på raske motiver. Godt at GB har blitt billig :) Stå på Elisabeth!

Mvh Tor
Roar K.

På tross av midtstillingen er dette et flott actionbilde.
Lyset en tanke kraftig så noen hvite felter om de ikke er utbrent så tett oppunder. men slik jeg ser det så skjemmer det ikke bildet nevneverdig.
Skarpheten sitter fint med god frys for her går'e så håra fyker.

Roar
Elisabeth B.

Takk, Tom og Roar! Jeg også fryder meg over prisen til GB for tiden, og er ganske raus overfor meg selv når endelig prisene er overkommelige og mulighetene er der. Jeg synes også motivets midstilling fungerer bra nok i dette tilfellet. Grunnen til dette er nolk at det er så mye som skjer i bildeflaten.
Og min evigvarende store utfordring å fotografere den hvite Soria sliter jeg med som vanlig også her. Jeg har prøvd forskjellige valg de siste månedene, men jeg føler alltid jeg må ofre noe, enten får jeg utbrente partier, manglende detaljer, en død og lys kjedelig bildeflate i enkelte områder, merkelige kontraster i forhold til bakgrunn og omgivelser osv..... Her i dette bildet har man en hund som er sort og en som er hvit, så hvordan i h.... eksponerer man? På actionbilder som dette har jeg ikke muligheter til å vaiere eksponeringen (bracketing). Det er vel det som er spennende og grunnen til at jeg aldri går lei; det er alltid noe nytt å finne ut av og både kameraene i dag og redigeringsprogrammene tilbyr en haug av muligheter hvis vi er villige til å slite litt med læringsprosesser.

Carsten W.

Ja, disse hunder er født for jakt og kjappløp.
Fitness av hundene kommer fint frem i dette actionbilde. Jeg håper du lykker en dag med å fange de i fullt fart.
Som gutt jeg pleide å snike meg inni et privat hunderennbane, bare for å se hundene å springe.
Desverre ble banen stengt før jeg fikk kameraet. (noe ulovlig veddegreier, jeg hørte senere;) Men jeg kan god tenke med hundene som motiv.
Elisabeth B.

Tusen takk for hyggelig kommentar! Jo ja, jeg har flere ganger klart å fange dem i full fart, ofte mens de svever i luften....Jeg blir aldri lei å a fotografere disse skapningene. Resultatene blir jo mer eller mindre vellykkede, men jeg har noen foto i arkivet som jeg aksepterer som bra nok.
Du får henge deg på og bli med i bilen en gang vi drar ut på tur :D Så hvis du virkelig har lyst til å trene actionfoto er du velkommen til å bli med !
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu