Bergen i solnedgang
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_590286} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Heidi N.

Fin etterbehandling som gjorde bildet spesielt. Et fint og stille øyeblikk du har fanget her.
Heidi
Kirsten H.

Knallfint fra Bergen. Men hva er den merkelige haloen på himmelen? Er det sola eller objektivet som lager disse sirklene?
mvh Kirsten
Erik R.

Et annerledes bilde dette her, men jeg liker etterbehandlingen og stemningen i bildet.
Sylwia O.

Kjempefint malerisk lys.
Ole Kristian O.

Tusen takk.
Bildet er jo etterbehandlet, og jeg har lagt til litt flair, ikke alle synes det er fint, men jeg liker det, og jeg synes det gjør bildet litt anderledes..
Roar K.

Herlig lys og farger. Ingenting å si på skarpheten heller. Detaljene sitter godt. Skriv det på kto. for smak og beslektet bak når jeg nevner 1,5-2 cm kutt oppe.
Nevner også at jeg er noe skeptisk til lensflare her som jeg mistenker at du unødvendig har lagt til. Tar jeg feil så bare glem det.
Når jeg først er i pirkehjørnet så hadde det vær bedre med signaturen i en farge som ikke skiller seg ut, men glir pent inn i bildet.

Roar
Walter S.

Ja, spesiell og "likandes" etterbehandling (Topaz Adjust og T. Detail?) og du har fått frem en unik stemning her. Lyset var spesiellt fint og fargene sånn passe varme.

Jeg ser dog at noe av det som skulle være hvit har en tendens til å "gro igjen", noe som minner litt om en HDR-aktig behandling.

Lensflar'en har bare en tendens til å tiltrekke seg oppmerksomhet, men er selvfølgelig et spørsmål om smak om man vil ha med eller ikke. personlig så passer jeg alltid på å bli kvitte dett, hvis jeg har vært uheldig.

Derimot har jeg på følelsen at havnebassenget luter litt til venstre og faren for at vannet dermed renne ut, er tilstedet.
;o)

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu