Map of the human heart
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger97
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_590761} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Kirsten H.

På tide å finne fram malekosten? Fin struktur med fin balanse i fargene. Dette oppfyller alle krav i læreboka.
mvh Kirsten
Tove H.

Oppfyller alle krav i læreboka, ja og helt ok. Ikke direkte spennende, men pent om forfall, liker bruk av fargene gul, rød, blå, nyanser av de tre primærfargene. Fin plassering av elementer i flaten. Litt mye hvitt i det røde som ødela litt for min opplevelse... du liker jo ærlige tilbakemeldinger. Men, som sagt, pent!
Solvår B.

Fargerikt bilde av forfall. Jeg liker det.
: ) Solvår
Jan G.

Jeg lar meg engasjere av gode bilder selv om de ikke har noen fortelling. Her ser jeg et bilde laget av en med et svært sofistikert billedsyn, hvor farger, former og linjer griper tak i en.
Mvh Jan
Fred S.

Hjertelig takk for kommentarer til alle fire.
Kirsten: "Læreboka" har jeg ikke studert særlig nøye, så jeg kan ikke bekrefte konklusjonen din...
Tove: OK, om ikke så spennende. Er med på den. Har ikke vært særlig abstrakt før, men greske vegger gå meg inspirasjon til å forsøke, og er glad for alle tilbakemeldinger. Og ja, jeg liker fremdeles ærlige tilbakemeldinger, og skulle ønske alle som legger ut bilder her også gjorde det, både i forhold til å ta i mot ærlige kommentarer, og i forhold til å gi slike. Da hadde det kanskje vært håp om høyere nivå her inne etterhvert.
Solvår: Når jeg ser meg i speilet, innser jeg at ikke alt forfall er like vakkert, men greske vekker kan ofte bli vakrere jo eldre de blir. Hadde en bare vært en gresk vegg.....
Jan:Takk for det med "sofistikert billedsyn", men ikke vær for overbevist om det...

vh fred s
Reidulv L.

Hei Fred! Så bra et det er folk som SER slike motiv! Etter mitt syn eit spennande abstrakt bilde. Kontrasten i fargar, kontrasten i den strikte linja og dei "uorganiserte" linjene/formene. God bruk av bildeflata. (Men eg forstår ikkje heilt tittelen)
Fred S.

Hei Reidulv, og takk for kommentar. Vel hjemme fra Toscana for lengst, regner jeg med , og regner også med at kurset var vellykket .
Tittelen er bare tull: Jeg låner ofte en tittel fra ei bok, en sang eller en film for å ha en tittel på bildene mine, og denne har jeg lånt fra en fransk/canadisk film somm heter nettopp det samme som tittelen på bildet mitt. Ellers ligger det ingen skjult "symbolikk" i tittelen.
Er ellers veldig glad for å få anerkjennende ord fra deg; regner med at bildene fra Symi kommer til å bli brukt på en eller annen utstilling, og da er det greit å få bekreftet at dette ser ok ut.

vh fred
Avsluttet .

Kavaleriaktige farger med litt unnvikende notorisk substans som kompenseres gjennom den abstrakte konkretiseringen; mur og maling i harmoni og disharmoni fullstendig frigjort fra enhver tolkningsmulighet.
Full forståelig tittel av følgende grunn:
Skal man få lov til å unne seg den nytelse det er å tenke, eller skal man legge det helt til side?
I mitt tilfelle foresvever det meg at det siste må være det mest naturlige og behageligste.
Jeg tenker derfor er jeg, sa Decartes da han vandret naken rundt om i naturen, og fant inspirasjon i kragen rundt den vakre fluesoppen.
Det er følgelig slett ikke rart at den franske skole oppsto i skogen.
Som vi alle vet ble de kaudervelske pedagogene på Symi istedenfor og gudskjelov vesentlig mer påvirket av Decartes langt mindre kjente og navnløse bror, som sa etter at han ble "ikketenker": "Jeg lurer på om jeg i det hele tatt er!"
Denne revolusjonerende didaktikken ble trendsettende på Dodekanesene og de andre øygruppene i Egeerhavet.
Bedre kart og navigasjonsmulighet til menneskets hjerte finnes derfor ikke.
Det må vi aldri glemme.
Hvorom allting er, så synes jeg dette er et fint og fargerikt bilde.
En skikkelig neve tid.
Fred S.

Ja,akkurat.... Takk for blomstrende kommentar, som jeg oppfatter er satt ihop av mer form enn tolkbart innhold. Morsom lesing , i alle fall, og jeg tror sannelig jeg skal unne meg en nakenvandring blant rødmende fluesopp en gang når høsten nærmer seg....
Forøvrig tar jeg sjansen på å plassere de fleste av de mer aktive medlemmene her inne i kategorien "brødre av Descartes", og det er utvilsomt herlig å være tankeløs til tider. Er det ofte selv, men ikke sjelden når jeg leser kommentarer her inne dukker skeptikeren og tvileren i meg opp. Så siden du brakte Descartes på banen ( apropos det, var ikke han en av spillerne på Monthy Pytons berømmelige fotballkamp mellom verdenshistoriens største filosofer...) I alle fall: Dubito ergo cogito ergo sum.

vh fred s
Håvard F.

Fargepalett. Nice metning. Funker dette Fred
mvh
Håvard
Lars Ivarson F.

flott snitt med fin fordeling av oker og blå flate der det hjarteraude gjev varme til det blå..likte dette..truleg ikkje av rasjonelle grunnar :-))..flotters
Harald N.

Fint og fagerikt med elementa god komponert.
Spenning mellom dei tre hovedfargane.

Marit O.

Her har du noen flotte farger sammen,som du har gitt god kontrast og struktur Fred.
Du har et godt øye for slik forfall !
Fint komp !

Mvh

Marit
Fred S.

Takk til dere fire siste også !

fred
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu