....så skimrande....
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger308
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_59334} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
May-Lise L.

I minne boka til søsteren min var det en som skrev ''På sjøen lyser morild, på landjorda lyser Toril''. Nå er vel dette hverken morild eller Toril, men reflekser fra sola. Du har fått til n slags diagonal i bildet, og det liker jeg. Hadde litt vansker med å se hva den svate silhuetten var, men skjønte til slutt at det var to personer i en båt. Liker bildet....litt :)
Caroline M. S.

Dette synes jeg er et kjedelig bilde og refleksene stikker meg i øynene (mulig det ser helt annerledes ut på din/andres skjermer). Kjedelig fordi de to i båten er der langt bak på midten og fordi jeg får vondt i øynene.
Per R. G.

kjedlig bilde
Tor Rune L.

Ser kjedlig ut på min skjerm også.
Eskil O.

Greit at dokk er ærlig, takker for tilbakemeldinger.
Reidun G.

Ja ja Eskil, det ser ut som alle har vært på kurs det siste døgnet :-).
Jeg tror jeg ville hatt båten litt mer mot hjørnet, noe nærmere og siluhetten helt skarp.
Reidun
Avsluttet .

Hei Eskil

Ja, som Reidun sier er tydelig at de har lært den samme reglen og DET synes jeg er kjedelig.

Ikke lett å få til detaljer i båten der ute i slikt motlys. Det imponerte meg litt her. Bilet fremstår som rent og pent og det at du har så store områder som er sjø rettferdiggjør plasseringen av båten. Regner med det er det du har tatt høyde for Eskil. Synes bildet er fint og spennende med nye innfallsvinkler på havet. Skimret i havet er noe vi ser hele tiden, men aldri stopper opp og SER på. Fint var det !!!!

Vh Svenn
Caroline M. S.

Får jeg si noe ''....så skimrande...''-ikke-billedrelevant her?

He, he - det var en morsom kommentar Reidun Grønstøl. Og ja, jeg tror alle kursdeltakerne strøk til eksamen Svenn Dvergastein. :-) Jeg er enig med deg i at gjesp/kjedelig ikke er er hår bedre (og faktisk enda kjedeligere) enn bra, kjempebra, blinkskudd.

Eskil Olsen (eller bildet hans) har helt klart blitt offer eller prøveklut for de som har tatt innover seg at veteranene og de flinke fotografene her er drittlei av superamatørenes (meg inkludert) skamrosing og manglende evne til å gi konstruktive tilbakemeldinger.

Jeg har aldri prøvd å ta et bilde som ''...så skimrande...''. Hadde jeg gjort det, hadde jeg kanskje blitt imponert som Svenn Dvergvastein, men siden jeg ikke har det, synes jeg fremdeles bildet er kjedelig. Hadde det ikke vært for at jeg synes de fleste andre bildene til Eskil Olsen er veldig bra, hadde jeg neppe kommentert ''...så skimrande...''. ''Kjedelig'' følger seg pent inn i rekken av alle mine ''veldig fint''.

Jeg lover å prøve og bli litt mer konstruktiv når jeg vil si noe negativt, men jeg lover ikke å slutte med å slenge rundt med superlativer (gjerne uten noe forklaring) når jeg ser noe jeg liker. :-)


Eskil O.

Takk skal du ha Caroline, dette var noe til kommentar.
Det er ikke så godt å ta et bilde i direkte sollys med alle refleksene fra havet i tillegg, bare prøv.

Jeg bære sikkert med meg opplevelsen av øyeblikket når jeg redigerer bildene, og derfor kanskje ikke ser svakhetene så godt. Men jeg er ganske fornøyd med reultatet, angrer ikke på at det ble lagt inn, kommer ikke til å slette det. Syns det er minst like viktig å følge med i utviklingen hos hver enkel fotograf som det å bare se ''blinkskuddene''.

Ellers kommer jeg også til å skrive korte, enstavelseskommentarer, har gjort det mange ganger.
Og jeg har ikke noe i mot å få et klapp på skulderen i blandt, tåler også en lusing.

Eskil.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu