:::::BbQ:::::
medium?
bloody?
oh well
nevermind
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger258
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_59353} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Per R. G.

va er dette , får ikke noe ut av dette bildet
Caroline M. S.

Jeg får heller ikke noe ut av dette bildet. Gir meg ingen assosiasjoner. Selv ikke med billedtittel og tekst klarer jeg se noe. Men det gjør kanskje andre? Og kanskje vil jeg også se noe om andre (eller du) forteller hva de (du) ser. :-)
Jan K T.

Jeg synes også bildene blir for uklare, klarer ikke å antyde hva det skal være en gang!
Merethe W.

Får ingen opplevelse rundt dette bildet; beklager. Teksten er heller ikke til noen hjelp...

Mvh Merethe
Elisabeth N.

det er understellet..eller det blir kanskje feil å kalle det understell..på en uteGRILL!.....nesj....trenger alltid ting å minne folk om noe da??det kan jo være at det faktisk ikke er meningen at det skal minne om noe....tenk....
Caroline M. S.

Jeg er enig med deg Elisabeth hvis du med ''minner om'' mener at et bilde ikke trenger se ut som noe/ligne på noe. Men med BBQ-tittelen og det du skriver om at bilder ikke trenger å minne om noe (da tenker jeg på minne som å gjenkjenne) ble bildet ditt mye bedre for meg - jeg kom til å tenke på fortrengte grillparties. Og det fikk meg til å le. :-)

Jeg liker veldig godt bilder jeg ikke helt klarer å se hva er eller som jeg må se lenge på for å skjønne hva er. Og jeg liker bilder som er noe annet enn det de først ser ut som de er. Jeg liker bilder som får meg til å tenke på noe og bilder som får meg til å føle noe (glede, sorg, sinne .... uten å være knyttet til bestemte gjenkjennelige/konkrete handlinger eller gjenstander).

Uten den siste kommentarern din fikk ikke bildet ditt meg til å tenke på noe eller føle noe - jeg ante ikke noe om hva du ville formidle. Jeg er ikke sikker på akkurat det nå heller (hva du ville formidle - noe eller bevisst ingenting), men jeg kom i hvert fall til å tenke på noe. :-)
Elisabeth N.

Caroline: Burde vel kanskje valgt en annen tittel ja.
Liker bilder som er litt diffuse til tider...så klart...jeg hadde en tanke bak det hele, men tror ikke det kom frem. Så til ettertiden bør jeg nok tenke litt mer over akkurat det. Men takk for kommentar!


_______meliz________
Calemil M.

jeg likte det som bare det jeg.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu