Det livnar til liv i Lofotens villmark
Den sommeren lar nu vente på seg, men noen daga så glemta han nu til med sånne daga som det her. Da e det nu godt at turfoten enda fungerer. Her er jeg så langt ut i Lofoten det går å komme seg med bil, nemmelig på Å. Derfra er det en flott tur langs Åvannet og helt inn i Ådalen. Krydra med fjell i alle kanter. Å får vi ytterst i bilde som var utgangspunktet. Ute å tester Nikon sitt 12-24 på landskapsfoto.
Utstyr
  • Nikon Nikon D700
  • Nikon AF-S Nikkor 14-24mm f/2.8G ED
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger39
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_594842} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Fred S.

Hei Roger, lenge siden sist. Her har du rotet deg langt av gårde, skjønner jeg, men vakre omgivelser har du her også¨. Artig å se bildene dine fra Lofoten igjen.

vh fred
Trygve B.

Lofoten, vakker. Kom med mer. Jeg har jo bodd der, og ser på alle bilder som kommer derfra. Flott dette. Mvh Trygve
Roger K.

Takker for kommentarene til bilde. Mange jern i ilden Fred. Da blir det ikke den store tiden til å sitte fremfor pcen med bilder, men prøver nu litt. Bruker kameraet, men blir mye lagervare på meg nå. Det får ligge der til tiden e moden for å ta det frem for visning.
Roger
Ann T.

Hyggelig å se et nytt bilde fra Lofoten fra deg Roger! Er du fornøyd med Nikkor 14-24mm f/2.8 optikk? Har vurdert det selv ;)

Mvh. Ann
Roger K.

Hei og takker for kommentarer til bilde. Beklager Ann at jeg ikke har vært inne å gitt deg svar på ditt spørsmål, men reiste til Thailand like etter innleggelsen. Vært på en lengre ferie og nylig kommet hjem. Når det gjelder Nikon AF-S 14-24mm f/2.8G ED så er det en utrolig bra sak. Der er imidlertid 2 ting som en bør vurdere før en går til anskaffelse av denne. Det første er at glasset er så buet at det ikke går med beskyttelsesfilter eller andre filter montert. Det er rett og slett ikke ikke plass. Det andre er at den produsere mye flare (refleks). Med andre ord så krever den en del av fotografen i hvilket lys den brukes i. Objektivet er skarptegnende og et kjøp jeg ikke angrer på. Den brukes flittig. Kan du unvære filter og mener du mestrer et objektiv som blir noe rettningsbestemt i sollys så er jeg ikke i tvil om valget.
Roger
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu