Endelig...
...har sola snudd slik at denne fryktelige årstiden er på hell. Velkommen høst og vinter!!!:)

God Sankthans!
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger133
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_595149} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Ivar I.

Ja, og alle de heslige innsektene. Fint bilde forresten.
Hvor langt nord gikk turen din?

Ivar
Bjørn T.

Jada - snart er det høsttrekk, har investert i en "Skimmer", så nå er jeg klar for trekkfuglene i gjørma. Fint bilde! Mvh Bjørn
Odd Chr. K.

Takker.
Ivar; Turen gikk så langt nord og øst det går an å komme på fastlandet. Fin sommerferie. På Varangerhalvøya målte jeg aldri over +6 grader:) Myggen var ikke plagsom!:)
Odd C.
Bjørn Aksel B.

Ja, sjøl har jeg begynt å fryse ned rådyr til åteplassen. Mange blir ihjelkjørt om dagen. Ny hytte er under bygging også. Jo vi gleder oss til kalde høst og våte vinterdager:).
Bilde ja, det har jeg jo sett før, og som sagt har jeg veldig sans for slike. Flott stemning med vinter og vakkert lys. Skogsfugl er noe helt spesielt for meg, og ligger som en slags motivfavoritt.
mvh
Bjørn A
Odd Chr. K.

Takk Bjørn A.
Ser du planlegger litt fram i tid - viktig det - har kanskje noen skrotter av typen på bildet i frysa om våk og hauk skulle gå lei av rådyr...
Odd C.
Truls L.

Vet ikke om jeg lengter til vinteren. Syns høsten er finest med alle fargene, og så er det jo høsttrekket til fuglene.... Et flott bilde av rypa som sitter i toppen og speider :)

Truls
Svein R J.

Det er helt sikkert att jeg IKKE gleder meg til vinteren drittvær er det jo nok av.Men bilde i slike omgivelser med masse snø og skikkelig viner er jo flott.Det har vi ikke her i Rogaland he he

Mvh Svein
Svein R J.

Skikkelig vinter sakl det være
Avsluttet .

God Sankthans!

Er stas med vinter også,men blir fort lei den! Fiske og reptiljakt er vel noe av det jeg setter mest pris på om sommeren :)
Flott stemningsbilde fra skogen dette, der jeg liker godt lyset.

Øyvind
Jostein G.

Supert bilde med skogstemning og iskaldt lys. Kulde, skog og vinter i dette bildet med et flott bakgrunnslys som kaldt og fader! :-)




Mvh Jostein
Avsluttet .

Om dette er dusteforbundet, eller er det et fotoforum! Tenker ikke på bildet, som for så vidt er en situasjon jeg har sett mange ganger på tiurleik i gamledager dengang vi hadde helt annet utstyr. - Nei jeg er provosert over at du forkaster den vidunderlige, fantastiske og utrolig Norske sommeren.

. Vinter og drittvær skal vi få nok av seinere, vær trygg? - Ettersom jeg ikke kjenner deg, velger å tro at du er en spøkefugl som draren spøk for dine kjente.

Men rett skal være rett. Som viltansvarlig har jeg oversikt over påkjørte rådyr i mitt distrikt, og jeg liker best å dra opp til min ørnehytte når det er stiv kuling, eller liten storm i desember og det er steinkalt.Dersom det blåser ekstremt er det perfekt når ravnene triller bortover.

SES

Odd Chr. K.

Tusen takk for kommentarer.
Stein Erik; Bildet er ikke tatt på tiurleik, men viser tiur i topp en vinterdag, og bilde og tekst var ment som en kontrast til tiden (og dagen) vi er inne i. Om teksten kvalifiserer til opptak i Norges dusteforbund får så være - den byr jeg på:)
Sommerhilsen
Odd C.
(Spøkefuglfotograf som digger alle årstider)
Roar K.

Helt enig med deg for da får jeg stabilt strandvær under 10 minutters gange unna der jeg bor.
Jeg skulle gjerne vært med og foreviget slike eventyr som dette også, men der setter helsa bom.
Skulle jeg likevel komme med litt unødvendig pirk her så ville jeg sagt 3 cm mindre himmel og vekk med den vesle snøklatten som stikker opp fra nedre ramme til høyre.
Nå har faktisk toppkuttet en grunn og det er at da senker du betrakters blikk slik at det går direkte til det flotte fargespillet i nærmest pastellfarger du har fått fram.

Roar
Frode L.

Hei.

Ikke så veldig galt dette værmessig slik det er nå.
Får jammen savn til vinteren når jeg ser slike bilder, flott fanget i de dype Trysilskoger(?)

Frode.
Avsluttet .

Hei!
Flott at du tar min sommerkverulering på en fin måte. Du vet - enkelte ganger er det umulig å holde "pokerfjeset", og en må bare tøyse å tulle litt på en godmodig måte :-)

Glemte foresten å si at du har lagt ut et praktfult bilde, som formidler en fin vinterstemning.

Ha en fin helg!

SES
Odd Chr. K.

Tusen takk.
Roar; Ser poenget ditt - pirk er viktig det.
Frode; Ja, fra Trysil.
Stein Erik; Takker for at vi er "venner" igjen. Har en tendens til å koble naturfoto til litt humor hvis det kan la seg gjøre - denne gangen var det kanskje av det litt "ondsinnede" slaget og litt provoserende muligens... Men når det er sagt så ligger det et snev av personlig oppfatning i slengbemerkningen at de tre andre årstidene er mest spennende rent fotomessig.
Odd C.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu