Utsikt
Ikke noe spennende, men et bilde hvor jeg gjerne vil ha folks oppriktige mening, og gjerne et lass med råd om hvordan jeg kan få det bedre.
Og da tenker jeg på ALT som kan gjøres, tester kameraet så det ville vært fint om dere ga meg råd.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2003-09-02 23:14:32
    Versjon #2
Utstyr
  • canon eos 10d
  • ef 24-85 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger262
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_59630} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Roar Frich V.

Eg ville kanskje prøvt å trekke fram litt meir farger i eit bildebehandlingsprogram.
Steinulf L.

Enig. Ville også fått horisonten litt lvere ved å kappe ca en cm i bunnen. Skulle gjerne sett litt mer tegninger i himmelen, men det kan være min skjerm. Skarpt og fint bilde.
Wigdis W.

Eksponeringen er helt fin på min skjerm. Kan ikke se noe feil her Monica..skarpt og fint..
Lars Olav T.

Kan nok med fordel kappe litt i bunn. Tror bildet hadde gjort seg i litt mer breddeformat, siden husene står ved siden av hverandre og på en måte har den formen, samt at man da vil forsterke ''se ut over havet eller fjorden''-følelsen. Ville ikke beskjært noe i toppen, synes skyene har fine tegninger.

Mvh. Lars
Fred S.

Og du tester og tester. Ingen ting å si på skarpheten, i alle fall, og den grå dagen ser for meg ut til å være så riktig eksponert som bare en grå dag kan bli. Komposisjonen er det vel du, og ikke kameraet, som har tatt seg av, og jeg kan være enig med Steinulf igjen jeg, om at himmelen sikkert kan kuttes litt. Å trekke fram flere farger er ikke så greit i denne regntungheten, men jeg hadde sikkert kommet til å gjort det, så støypartiklene blomstret. Motivet er kanskje litt kjedelig....?
vh fred
bjørn g.

Det er en ganske spennende perspektivlinje, nede fra høyre og opp mot venstre, men jeg synes de like husene er ganske kjedelige/tomme og litt rotete. De gir ikke noe miljø.
Himlen og vannet er fint (en stille gråværsdag )
Det hadde kanskje vært ok om du sa noe om dine følelser rundt bildet.

monica p.

Hmmm, ser det selv nå at dette ikke ble bra, det ble for mye '' konturer'' over hustakene, nei jeg synes nok versjon 1 er den beste selv.
Joda Fred, et dønn kjedelig motiv, men som sagt det er ikke de helt store motivene jeg konsentrerer meg om for tiden, det får komme senere.
Nå har jeg evig nok med å bli fortrolig med kameraet.
Takker for komentarene alle sammen.
Mvh Monica:o)
monica p.

Hei Bjørn, du slapp mellom.
Nei, jeg vil ikke si noe om mine følelser rundt bildet, jeg vet hva jeg mener om det, men vil se om jeg er helt på bærtur her.
Når jeg får deres tilbakemeldinger vet jeg om jeg begynner å skjønne litt av kameraet, eller om jeg tar helt feil, desuten lærer jeg av å høre andres meninger.
Det eneste jeg kan si så langt er at motivet helt klart ikke er '' meg'', det får komme siden .
Skjønte du egentlig hva jeg mente nå???(det var bare så vidt jeg selv gjorde det)
Mvh Monica:o)
bjørn g.

Hei Monica, nei jeg skjønte ikke hva du mente, men jeg er jo bare en mann, så det erikke så greit : )
Anne O.

Skarpt og fint bilde med litt for mye himmel.
Anne
Lars Vendelboe T.

Du har fått mange gode kommentarer. Versjon 2 strammet det opp. Bra. mvh Lars
Bjørn H.

Hei .. Syns det tekniske funker fint. Hadde kappet himmelen .. Selve motivet er nok litt kjedelig kanskje. Hadde prøvd et annet stanpunkt og med et annet lys ..:)

Bjørn
Trond V.

Hadde gjort seg med litt mere forgrunn kanskje?
Håvard H.

Ganske fint dette. V2 ble for all del best. Kanskje dette bildet hadde hatt godt av at du stod litt lengre borte, brukte tele, blender rundt 2 og lukker ca 250. Da ville du fått en tøffere dybdeskarphet. Du var forøvrig litt uheldig med alle de forstyrrende båtene der, men det kan du jo ikke gjøre noe med :-)

-Håvard
Reidun G.

Versjon 2 synes jeg ble best, men av en eller annen grunn venter jeg fremdeles på at Monica skal glemme alvoret med fint dyrt kamera :-)
Reidun
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu