Stoltere
- og nr. 3 er opp til deg...
(Kjør forsiktig!)
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger215
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_59634} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Steinulf L.

Uskarp bil? mot marmorbakgrunn?
Tom E. F.

Bildet har sammenheng med mitt forrige, Steinulf.
mvh Tom
Fred S.

Da venter vi bare på stoltest; eller var det det vi skulle finne ut selv ? Skal vi se: Liten gutt med sykkel; voksen mann med bil. Må bli gammel mann med rullator det da.... Artig format på bildet ditt, ble mer fanget av steinbruddet i bakgrunnen enn bilen.
vh fred
Avsluttet .

Oiiiida......nå lurer jeg fælt på STOLTEST her Tom. Likte lyset i bildet veldig godt. Hadde en brillianse i bildeflaten. Utsnittet er flott og passer utmerket til dette motivet. Likte at du tok med litt himmel på toppen der. BRA !!!!

Vh Svenn
Elisabeth W.

God serieidé, og flere av elementene i bilde nummer 1 faller mer på plass når det nå følges av nummer 2. Hvis du får tid og lyst til å følge denne tråden lenger - finne et motiv nummer tre, og kanskje ta bildene igjen med enda mer gjennomtenkt komposisjon - kan det bli veldig bra. Finner du ikke noe motiv for 'stoltest' som følger etter disse, kan du velge et enda mye yngre barn og legge først i sekvensen. Forresten synes jeg da at du burde reversere den, den minste ville sikkert være stoltest. Eller kanskje la det tredje være noen som er stolt av et eller annet i en annen kategori, som sykkel og bil ikke hører til i. Hvem vet. Det beste forslaget ligger sikkert lenger ut i tankeprosessen enn mine assosiasjoner her i full fart. Når jeg sier 'enda mer gjennomtenkt komposisjon' mener jeg ikke at du skal endre format eller droppe store, litt ''tomme'' flater, men tvert imot bruke disse elementene bevisst, og se nøye på hva du ellers inkluderer.

-- Elisabeth
Tom E. F.

Elisabeth!
Har nok et nr. 3 i tankene også, synes imidlertid det kan være spennende å se flere synspunkter på hvordan de to første kan assosieres sammen...
(#1 er som du ser, lettere panorert, #2 er det ikke.)
mvh Tom
Nils L.

Artig format, ganske tøft faktisk. Litt tøft at bilen har ''juletre'' på taket også... :-D
Bra farger og fin struktur i steinveggen.
Mvh Nils :-)
Øyvind A.

Hm. Ga meg mindre enn den forrige. Jeg håper på et forløsende bilde nr 3 som får alt til å falle på plass. :-)
mvh Øyvind
Tom A. T.

Tja, jeg vet ikke helt. Blir liksom ikke helt klok på dette. Tror jeg må si meg enig med Øyvind.
mvh Tom T
Lars Teppan J.

Hehe, tror jeg venter med å uttale meg før den siste brikken faller på plass! Forventningene er nå skyhøye mot den stolteste... ;-)

mvh
Lars
Reidun G.

Tjaaaa, falt ikke for dette, men det kan jo være at fortsettelsen binder det sammen ?
Reidun
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu