Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger371
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_59720} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Lars-Anders M.

Herliga farver og meget fin stemmning her. Stå på.
Alf B.

Usikker: Skal kvister og fortøyingsstokker croppes vekk? Evt. photoshoppes vekk? Eller er det forkastelig? Og er ikke komposisjonen bedre hvis han er omtrent sentrert, sånn som nå?
Lars-Anders M.

Det er en smaksak. Bilden er bra som den er.
Inger-Lise S.

Jeg ville ikke tatt bort noe.Et flott bilde!Og for et lys i bakgrunnen! mvh Inger-Lise
Reidar N.

Dette synest eg var eit meget flott bilde. Lyset, komposisjonen, miljøet. Alt er på plass. Ver stolt!!!

Reidar
Rune L.

Super dramatikk. Liker skydekket kombinert med de omgivelsene. Litt uheldig med den kvisten som stikker inn fra høyre kant.

RL
Alf B.

Tusen takk for input. RL: Kvisten kan fjernes, men jeg er litt lei av at alt skal være så fordømt ryddig også.... Jeg er veldig usikker på hva som skal vekk her. Bildet er kanskje ''penere'' uten kvisten. Lurer vel litt på om det er det jeg skal gå for; bildet er ikke fra et spesielt ryddig sted, nemlig. Og om noe, så faller vel dette i dokumentarsjangeren. I det hele tatt lurer jeg mye.... Bildet skal blåses opp ganske svært.

Tusen takk til alle for hjelp.
Sidsel A.

Nydelig lys og stemning.
Sidsel Andersen
Marit E.

For et flott bilde! Kvisten kunne du med fordel fjernet, tror jeg.
Himmelen var jammen verdt et bilde i seg sjøl.
mvh Marit
Jon-Leo Koch M.

woah! lekkert...
Avsluttet .

komposisjonen din har en egen tyngde, flotte farger og god dynamik,skal du forstørre det - er det en stor sjans for at den omtalte kvisten vil bli nesten borte, fotografisk kopiering/forstørring er ikke det samme som å kjøre ut et ''kjempeprint'' - forøvrig tror jeg bildet vil bli veldig spennende som en STORKopi, DEN skulle det vært morsomt å sett - synes dette er et veldig levende bilde........... himmelen - STORSLOTT, men hva gjør gutten/mannen? For det er vel ikke et morgen/kveldsbad??? ( makan til nysgjerrighet da...!!!!)

mvh
Tom B.
Carsten A.

Øvre del av bildet virker bra på meg, ned til like over der en person bader (og uten de bølgene det skaper). I den delen er det bra farger, fin dramatikk i lyset og med den antydete beskjæringen også en rimelig god komposisjon og flateutnyttelse.

Men slik som presentert syns jeg bildet faller gjennom, omtrent halve bildeflaten er direkte distraherende for helheten.
MVH CA
Håvard K.

Herlig bilde! Synes du trygt kan la komposisjonen stå slik den er nå.
Siv D.

Oi, dette er skikkelig fint. Er enig med siste taler, synes bildet er flott slik det er presentert. Bra lys og nydelig stemning. Ville brukt grå bakgrunn i steden for sort, da kommer bildet mer til sin rett :)

s
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu