Hurry
Fotoet er tatt igjennom et skittent vindu.
Bildet inngår i albumet In the city -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger91
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_597528} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Arne Henning G.

Synes dette bildet fungerer godt. Mye som skjer og mange elementer som fanger oppmerksomheten.Egentlig litt vanskelig å forklare hvorfor bildet faller i smak, men detaljer som kumlokket som er med på å underbygge retningen på bevegelsen til menneskene tror jeg er viktig.De ser også ut for å forsvinne inn i en mørk sidegate, og strener ikke opp den lyse brede gata... Og det er men... Det ser også ut for at det har regnet, og bildet formidler en spesiel atmosfære, som en scene fra en gangsterfilm.

Godt s/h-etterarbeid synes jeg. Detaljene er godt bevart i de mørke partiene, og bildet har et litt blury/oljeaktig uttrykk som forsterker stemningen det formidler.
Elisabeth B.

Hjertelig takk for at du beskriver det du opplever i bildet. Det du sier er godt formulert, og du uttrykker egentlig nøyaktig det samme som jeg har tenkt om bildet lenge. Ja, det har regnet, alt er mørkt og grått og skittent. Og det er tydelig at det foregår noe på gateplan.... Jeg kjenner selv på denne gangsterfilmfølelsen. Fotografiet er tatt for flere måneder siden, og det er også lenge siden jeg gjorde siste redigering på det. Jeg tror ikke at jeg selv har forstått fotoet før nå, eller det vil si at jeg ikke har stolt på meg selv i forhold til dette bildet før nå. Jeg har trodd at jeg bare har latt bildet ligge i fred for å "modne". Og det er tydelig for meg selv at jeg har trengt å ta meg tid til denne modningsprossesen.
Oddrun B.

Får også følelsen av dette kunne vært fra en scene i en gangster film. Et bilde som lever, likte godt dette.

mvh Oddrun
Maria Therese H.

Bra etterbehandling og supert i sv/hv.

Liker dette bilde godt!

Mvh
Maria
Stein Adler B.

Svart / hvitt på sitt beste, Elisabeth ! At det er litt "grumsete" (via et skittent vindu), styrker bare uttrykket.
Mvh Stein
Lars Ivarson F.

samd med arne henning..velgjort
Elisabeth B.

Tusen takk til dere alle! Jeg verdsetter alle kommentarene svært høyt!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu