Hus med glassveranda
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger60
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_597716} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Jørn B.

For meg vekker dette bilde minner fra barndommen,mine besteforeldre hadde en slik veranda.
Jeg er litt i tvil om den lyse himmelen burde vært unngått.
Uansett et bilde med minner. Fin komposisjon og vare fargetoner!.
Anne Elisabeth S.

Fint og stemningsfullt. Fin komp men hustakene til venstre tar litt mye av min oppmerksomhet. Likevel likte jeg bildet godt.
Lars Ivarson F.

velkomponert og fint snitta sommarmotiv..flotters
Solvår B.


Tittel og bilde får meg til å tenke på Herbjørg Wassmos flotte, sterke og triste bøker om Tora. DET skal du ta som et stort kompliment fra bibliotekaren og bokelskeren!
Du har valgt et vanskelig ståsted og utsnitt av dette motivet. Muligens er det så mange forstyrrende elementer rundt at dette er eneste mulighet. Jeg er enig med Anne Beth i at hustakene til venstre forstyrrer litt.
: ) Solvår
Bjarte W.

Synes Solvår er inne på noe her, mht ståstedet. Her synes jeg det blir for lite fokus på verandaen - det er for mange forstyrrende elementer rundt som stjeler oppmerksomheten.

- Bjarte
Avsluttet .

Det var et koselig bilde, sommerstemning med glassveranda, unger som leker og frukt og bær i hagen, syntes jeg ser det for meg. Jeg syntes ikke hustakene forstyrrer. Syntes det var veldig fint og stemningsfullt. Mvh Liselotte
Kirsten H.

Tusen takk for hyggelige og konstruktive kommentarer. Jeg kjenner ikke dem som bor her, og jeg prøvde å unngå biler og mennesker i gata. Derfor ble bildet som det ble. Hustakene kan klones bort.
Harald N.

Idyllisk sommarbilete som gjev ro i sinnet.

mvh Harald
Aksel N.

Jeg lot filteret fiske frem "gatefotografi" og merker meg at mange ikke helt vet hva det er. Som et resultat får vi en masse feilkategoriserte fotografier - det betyr ikke all verden, men greit og holde tungen sånn noenlunde på rett plass, ikke? Aldeles ikke ment som noe surmaget, se det heller som folkeopplysning i beste sendetid =)

http://foto.no/cgi-bin/grupper/visgruppe.cgi?gid=20
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu