the face
Et "gjenoppdaget" bilde
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger129
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_597730} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Solvår B.

Et veldig sterkt, intenst blikk. Dette er et menneske som MENER noe. Flott bilde som treffer meg. Litt 70-talls plakataktig.
Jeg ville kuttet nede til skyggen under haka. Synes det forsterker intensiteten i bildet.
: ) Solvår
Lars Ivarson F.

eit tungt hovud, som skapt for å bli hogd i stein..elles samd med solvår..flotters
Avsluttet .

Blek og fattet gjenoppdages ens eget indre.
Gjennomborende, energisk og med smittende anspenthet.
Som enhver ubehagelig sannhet.
Et bilde som appelerer til grubleren og skyldfølelsen i oss.
Roger H.

Det var bra du "gjenoppdaget" dette bildet. Et røfft og intens uttrykk og utsnittet forsterker opplevelsen. Et bilde som holder lenge. Ingen forslag til endringer.
Bjarte W.

Her synes jeg det er blikket som 'gjør' bildet - skarpt og våkent. Personlig synes jeg det ene øyenbrynet kommer litt tett til kanten oppe, og ville kanskje hatt en liten cm mer luft. Liker det grafiske preget.

- Bjarte
Fred S.

Takk for kommentarer. Oppfatter selv bildet som litt tidløst, men samtidig er det ikke fra 70-tallet jeg har hentet "inspirasjon", men 80-tallet. Ideen fikk jeg vel egentlig fra coveret til U 2-albumet "War", der gutten kjent som "boy" (eget album med det navnet)har samme intense blikk. Bildet er imidlertid tatt for 12-13 år siden.
Kuttingen er litt drastisk, ja, Bjarte W. Årsaken er et jenta har et pannebånd som jeg valgte å ikke ha med på dette bildet.

vh fred s
Wilko J.

Spennende foto, Litt sinna uttrykk, bestemt. Liker eksponeringen. Pen modell. Godt å for sett fotografi fra arkivet.

Mvh Wilko
Jan G.

Dette var en mye brukt effekt på 1960-tallet, Arild Kristo var fenomenalt god på dette i sine bokomslag for Pax Forlag.Fint uttrykk og god komposisjon.
Mvh Jan
Fred S.

Takk til Wilko og Jan.
Måtte google Arild Kristo, Jan, det var et ukjent navn for meg, men han var tydeligvis ingen ubetydelighet innen norsk film, og som fotograf og formgiver. Jeg husker vagt bokomslag fra Pax med litt grafisk preg fra 60-70 tallet, men jeg legger stort trykk på "vagt"...

vh fred s
Roger H.

Jeg måtte tilbake her. Mulig det er litt utenom komentarene. Jeg er litt nysjerrig på Jan G. Går ut fra at du Jan G. er den som samme som lagde flere forsider til Pax magasinet i 60 tallet. Jeg har fremdeles mange av dem og de er til stor inspirasjon fremdeles.
Uansett så er the face et fascinerende bilde.
Jan G.

Roger, jeg kan bekrefte at jeg laget bokomslag og omslag for tidsskrifter (Pax og Kontrast) for Pax i årene 1965 - 1968.
Mvh Jan
Marit O.

Inest blikk,et blikk som er vansklig og ta øynene bort fra Fred !



Mvh

Marit
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu