Tug of War
.. jeg får haste videre med min Fisking i Valdres-serie, så det kan bli tid til andre bilder også ...
Bildet inngår i albumet Fisking i Valdres - Med fisheye i Valdres og velkjente toner i bakhodet
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger950
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_59790} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Steinulf L.
Dere må ha hatt en innmari morsom tur! Dette var et bilde om pirrer nyskjerrigheten med alle delelementene som tiltrekker seg oppmerksomheten.
Avsluttet .
Morsom bilde, jeg likte spesiellt fargene. Men det er noe rotete med bilden som gjør at jeg ikke kan slappe av når jeg ser bildet...

Javad
Birna R.
Drakamp (''tug of war'') er ingen avslapning. ei heller fiske etter gjenstridig fangst og særlig ikke i valdres, som kjent. man får ofte dypfryst torsk deroppe, f.eks. og ikke alle slår seg til ro med forklaringen om hvor man har vært og fisket (enn si hva man har vært på utkikk etter).

nok om det. ja, bildet er tilsiktet i forsøk på å få elementer til å sloss mot hverandre.
Jo Grim G.
Hei Bjørn
Jeg synes bildet er flott, regler er til for å brytes, når det er for å oppnå et budskap.
Mvh
Jo Grim
Rune L.
Dette bilder er meget bra. Synes fargene harmonerer med handlingen. Bildet vekker gamle minner om bestefedre som kom på land med dagens middag.

Rune
Lars-Anders M.
Dette er en fulltreff. Jeg liker serskilt strukturen i båten. Toppenbild.
Birna R.
Steinulf: ja, dette var en intenst ''morsom'' tur. Samtlige bilder i serien er tatt i løpet av noen ettermiddags/kveldstimer pluss på formiddagen dagen etterpå, nå i midten av august . Det er fortsatt flere bilder igjen i serien, men jeg ønsker vel ikke å legge ut mer enn høyst 1-2 til. Nok blir nok. Hovedpoenget er at med den rette innstillingen og med sansene skjerpet så er det mulig å produsere en lang serie bilder (i mine øyne også kvalitetsbilder, men det får andre avgjøre) i løpet av forbløffende kort tid. I seg selv en interessant opplevelse og en god innføring i ens eget visuelle potensiale.
May-Lise L.
Utbrent himmel, skjev horisont, liten interesse for almenheten ;)
Birna R.
dine vurderinger er like legitime som andres, men neppe de eneste, MLL.

bilder skal leses slik de er skrevet.
Håkon Frede F.
hei bjørn.
hva mener du med elementer som sloss mot hverandre?
hilsen håkon
Birna R.
du får granske bildet, håkon..
Arnt Ove J.
Meget bra. Har sett på bildet flere ganger og blir liksom aldri helt ferdig med det............er uansett et MEGET godt tegn når jeg søker tilbake for å se bildet på ny.
Tekniske vurderinger som skjev horisont har andre tatt seg av :-) hos meg får du full score for dette bildet.

Arnt Ove
Håkon Frede F.
god morgen.
Hvis du skulle sagt at elementene sloss mot hverandre, med andre ord, hva ville du da sagt? jeg har hørt andre brukt uttrykket før, men jeg fatter ikke helt hva som menes med det.
er situasjonen den at elementene bryter med omgivelsene iforhold til hvordan de ser ut, eller iforhold til hva de er? eller er det ingen av delene? hvis du skjønner hva jeg mener..
Kanskje dette er et spennende virkemiddel jeg selv kan bruke, hvis jeg får forståelse for det?
hilsen Håkon
Birna R.
Jeg nekter å svare på dette spørsmålet. Ikke fordi jeg ikke kan, men fordi jeg ikke vil. Hva er meningen med en opplevelse du har hatt om andre skal fortelle deg hva du har opplevd?

Bilder, bøker, film, malerier, ...., alle stiller deg overfor det samme dilemmaet. Det er jo en frydefull erfaring i det å trenge inn i andres forestillingsverdner.
Kjetil N.
Fin komp, men bildeuttrykket blir litt for lo-fi for meg. Ser ut som om du har fjernet alle mellomtonene i PS. Dette kombinert med litt for harde kontraster og for mettede farger gjoer at bildet blir litt flatt, slik jeg ser det. Bildet er ogsaa en tanke uskarpt.

At elementene sloss mot hverandre kan jeg vaere med paa.

Bildene dine er i mine oeyne stort sett alltid av interesse for allmenheten, selv om jeg ofte er uenig i de valgene du har gjort.
Birna R.
lo-fi evt. hi-fi er i forhold til en forhåndsbestemt forventning. nullstiller du deg ved møte av et gitt bilde har begrepene kun akademisk interesse.

bildet er nok krevende for å få fullt inntrykk av tonaliteten, jeg sitter ved en hardwarekalibrert LaCie skjerm akkurat nå og betegnelsen ''flatt'' var vel det siste jeg hadde brukt om det jeg ser. men registrerer at dette kan falle ut forskjellig for andre.

at du er ofte er uenig i de valgene jeg har gjort synes jeg er flott, det betyr for meg at du selv har gjort deg opp en mening.
Christer B.
Dette er helt godkjent fra min side, synes bare de to tauene mot båten og stripene i genseren skaper diagonaler som forstyrrer meg endel. Fjellet, horisonten og båten harmonerer bra sammen, mens det overnevnte ''krasjer'' på en måte i sammenhengen. Men det er vel her tittelen redder dagen...
Bra, Bjørn.
Avsluttet .
Høy intensitet synes jeg har preget mange av de siste bildene dine, Bjørn. Dette bildet får stå som et eksempel på hva jeg mener. (Jeg har ikke tid til å kommentere for mye om dagen, noe jeg beklager, herved, loud and clear.)
Høyt oppdrevet linjeføring, tette og dramatiske utsnitt og voldsom fargebruk.
Det er flott, bevares, men som sagt veldig intenst, og i direkte motsetning til de lyriske stemninger jeg kommer i i tilsvarende omgivelser. Det blir litt by og land, mann mot mann. Fargebruken er som sagt heftig, og minner litt om kontemporær reklamefoto selv om tema ligger langt unna noe reklamen ville interessere seg for.
Det er bare å konstatere at du skaper noe som er Deg og ingen annen, og det fortjener du full honnør for. Det er ikke alle forunt å være unike i sin bildeskaping.


Mvh Ola.

PS. Med denne fargebruken trodde jeg først at årringene på styrbord sides andre planke ovenfra var Newtonringer gjengitt i et dårlig scan av et dias med glass. Det varte naturligvis bare et sekund, og røper bare min triste analoge fortid. :-) DS
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu