Møter veggen
utsnitt av et bilde jeg har på f/64
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2012-07-22 14:00:19
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger95
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_599095} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Marit O.

Fine formasjoner og flott med menneske som står i fin kontrast her Fred !
Savner litt mere liv i fjelle og snø,oppleves grått og litt tamt,du har mere og hente her !

Mvh

Marit
Trygve B.

Jeg synes nok at bildet har noe klassisk over seg. Kontrasten mellom det hvite og det mørke gjør bildet til noe ekstra. I tillegg kommer den grå himmelen som en mellomtone og gir bildet en ekstra fin valør. Bildets komponering med skrålinjer gjør seg også bra. Personen på bildet synes jeg her har mindre betydning. Han forsvinner omtent i forhold til den mektige naturen. Min konklusjon blir: et bilde av meget god kvalitet og som fanger en betrakters oppmerksomhet over tid. En blir ikke lei bildet eller synes at det er kjedelig. mvh Trygve
Marvin P.

Fint bilde med bra kontrast, men blir litt for grått for meg. Mulig det er skjermen min også, men jeg liker hvis hvit snø er hvit og ikke grått. Men for all del fint bilde med fine omgivelser. Verdt å dra tilbake ;)
Fred S.

Takk til Marit, Trygve og Marvin. Ikke dumt at dere nevner at dere oppfatter bildet som grått, Marit og Marvin. Riktignok VAR det grå snø vi vandret på denne dagen, eller rettere sagt rustrød av forurensing), men nå har jeg laget en "grafisk" versjon, og liker den faktisk riktig så bra. Snøhvit snø, for å si det slik, svart fell ( med en anelse tegning i, og nesten Per Kleiva-kontraster. Takk for tipset, har ikke tenkt tanken før nå.
Trygve; den lille mannen synes jeg nok er litt viktig.....

vh fred s
Marit O.

For meg ble det en helt annen bilde opplevelse Fred !
Herlige kontraster nå :)

Mvh

Marit
Ann T.

V2 fungere best for meg :)

Mvh. Ann
Roger H.

Ikke så lett når du legger ut to versjoner som er likeverdige i uttrykk.Jeg må nok velge meg V2 og forstår godt det du sier med Per Kleiva-kontraster. Mye av grafikken hans har jo et slikt uttrykk, sort hvit blå grå. Jeg synes du har fått det til bra her.
Fred S.

Takk til Marit, Ann og Roger. Det med Per Kleiva-kontrast var vel en tanke ambisiøst, Roger, men fint at du kjenner til Per Kleiva selv, og skjønner hva jeg mener. Jeg er veldig svak for de kvadratiske svart/hvitt-trykkene hans, dessuten er han jo sunnmøring, og har enkelte sunnmørsfjell med i bildene sine.

vh fred s
Lars-Anders M.

Mener jeg sett dette bilde tidligere. Det som er bra her er att du har med ett menneske. Da ser vi hvor stort og imponerende det er. Ellers har jeg lite sans for V2 som ser ut som et stempel, V1 er for grått. Hva med noe midt imellom?
Fred S.

Takk for kommentar, LAM. Ja, du har nok sett bildet i sin helhet tidligere, som jeg skriver under bildet her ligger det på f/64. Dette er ca halvparten av det bildet. Mannen var med da som nå, og for meg også er han nødvendig, nettopp for å vise det du også nevner.
At v 2 kan minne om en slags stempeleffekt går jeg gjerne med på, men denne effekten er ikke uvanlig også i andre grafiske teknikker; linoleumstrykk, silketrykk, tresnitt,o.l.

vh fred s
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu