De som forsvant
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger137
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_599848} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Bjørgulf B.

har du brukt lang eksponeringstid der modellen er inne i bildet deler av tiden ? uansett; veldig virkningsfull effekt. Kunstnerisk
Fred S.

Takk for kommentar, Bjørgulf. Du må unnskylde at jeg ler litt til spørsmålet ditt: det ville ha blitt temmelig kaotisk hvis modellen skulle springe til og fra foran kamera i f.eks 20 sekunder...
Neida. ruinen kommer fra gamlebyen (Choraen) på den greske øya Symi, og modellen fra trivelige Trøndelag. Henne har jeg klonet inn i ruin-bildet med en density på ca. 60 prosent. Density betyr jo egentlig tetthet, men hvis jeg heller bruker "gjennomsiktighet" skjønner du nok hvorfor du ser veggen gjennom kroppen hennes.

vh fred s
Jan G.

Et nydelig bilde og en spennende teknikk. Du sier "klonet", men mener du klippet og limt? Uansett er resultatet er blitt severdig og pirrende.
Mvh Jan
Jan Erik F.

Et godt kunstnerisk bilde som man kan se lenge på. Liker filterbruk og lys i bildet ditt. Tittelen er også utrolig fin synes jeg:)

Jan Erik
Fred S.

takk til Jan og Jan Erik.
Ikke klippet og limt, nei. Kloneverktøyet ligger i den diagonale "verktøykasse" på Photoshop. En åpner to bilder i PS, "låner" fra det ene og overfører det en "låner" ( i dtte tilfellet jenta) til det området i det andre bildet der en ønsker å plassere objektet. Ikke så godt forklart, kanskje, hvis en er ukjent med slik kloning høres det kanskje litt fjernt ut.

vh fred s
Ann T.

Godt utført bilde. Bra komposisjon med utemmet gress stråene foran den gamle bygning og vakre damen som er bare halvveis tilstede. Liker også "antikk" tonene i s/h konvertering. Du har mye fantasi i hode ditt Fred :)

Mvh. Ann
Bjørgulf B.

hei igjen Fred, mulig du ikke har forsøkt langeksponeringsbilder så mye. Om modellen er inne i bildet f.eks. halvparten av tiden så vil kroppen ta opp strukturen fra bakgrunnen. Og løpe frem og tilbake er absolutt ikke tingen å gjøre ved en slik teknikk.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu