Sliten førsteelsker
Denne bukken hadde sterkt behov for å slappe av litt etter ei heftig morrasøkt. Men etter tre minutter på mosen var han klar igjen. Parringa skjedde diverre utenfor skuddhold denne gangen, men en artig opplevelse av "etterspillet". Legg merke til all myggen over bukkehodet - ikke bare damer godlukta hans tiltrekker seg...
Tatt klokka 3 på morran en regntung sommerdag, derfor ikke særlig smell i bildene. Synes likevel det ble artig dokumentasjon.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2012-08-01 12:33:03
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2012-08-01 12:33:39
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2012-08-01 12:34:23
    Versjon #4
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger96
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_600592} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Svein R J.

Ein kanonfin serie dette her hvor du har fanget begge etter ei " hard " økt :-) Likte alle verjonene

Mvh Svein
Svein R J.

Versjonene skal det være flott miljø også og skarpe fine bilder

Mvh Svein
Ane Therese R.

flott serie med fint miljø og skarpe bilder :) likte godt versjon 3 og 4 ;))
Bjarte W.

Herlig serie. Her går det ikke an å velge - alle hører sammen. Ser ut som om hun fikk øye på deg i v2 og dro sin kos, hvorpå han blir stående igjen uten helt å forstå hva som skjedde.

- Bjarte
Oddmund K.

Ikke vanskelig å være enig med de over her, herlig serie :)
mvh Oddmund
Dag Tore ..

Hei. Mulig dette er en av dine beste "fotoskudd" i år!!!De beste bildene her,er de to først. Hadde ønsket et bilde av selve hode.Men her er saken helt klart!! Dette er en bukk i alder;)3-5 år! Bilde 4,er også meget bra bildemessig.Viser bukken i fin biotop, da den speider utover. Dine rådyrbilder blir bare beder og bedere.Skarpheten er også helt på topp.Det er bare å stå på! En vakker dag får du sikkert bilde av selve"Gullbukken" DAG
Duy P.

Ser her ja, det gjelder å være tidlig på og utmattet :) Virkelig respekt for dere som orker å være ute så tidlig. Mange gange har klokka mi ringt mellom 3-4, men kom aldri opp før 4, samt 90min kjøring. Svaret finner du selv :) Må ta igjen dette neste år.

En meget sammenhengende flott serie. Derfor blir det ingen favoritt her. Nydelig miljø du fikk dine bilder kontra mine.

:) duy
Bernt Ø.

Takk for generøs ros! Dag, jeg skal fortsette å jakte på gullbukken, men er redd du har bedre forhold hos deg...

Duy, du bør ikke klage - du har tross alt levert denne websitens beste rådyrbilde i år (v5 i din forrige serie). Rådyr er en kulturlandskapsart, og jeg må innrømme at jeg innimellom skulle byttet mitt kystlandskap med de fantastiske kulturlandskapene dere jobber i...

Mvh,
Bernt
Asle B.

Ser ut som denne karen har kjørt hardt, ja! Artig dokumentasjon av rådyrlivets harde realiteter. Fin serie, neste gang tar du dem på fersken:)

Mvh
Asle
Rita W.

Er enig i gode ord over her, dette var virkelig en flott serie!
Dag Tore ..

Hei Bernt Østhus Når det gjelder å få gode bukkebilder,så må man "jobbe" Det er mange dyktide rådyrfotogrefer på markede i dag.Noen av disse lykkes meget bra! Å jakte på selve rådyret,da mener jeg "råen".Dette er ganske lett.Disse rådyrene er det mange av her i Vermland:Jeg har en klar regel;)Tøy grensene noe!Bilder av rådyr på kortklippet jorder,er lite spennende.Sats heller på rådyerbilder i det naturlige miljøet.Å få bilder av "selve" storbukken krever mye erfaring også "mye" lesning i litarature og i fagtidskrifter.Dette er mine erfaringer.Jeg har jobbet med rådyrfotografering i mange år.Dette er bare et lite tips!!
Dag Tore ..

Hei Bernt.Jeg beklager.Dette er ikke rettet til deg, Men til den "store" garden, Ta gode rådyerbilde i naturlig miljø.Sats på kvalitetsbilder og alle rådyebildene er vellkommen her "Dotten"Og jeg skal prøve å kommentere bilde,så godt som mulig!!!DAG
Avsluttet .

Herlige rådyrbilder! Liker godt situasjonen og miljøet i bildene. Skarpt og fint.Liker best de to første.

Øyvind
Bernt Ø.

Takk for konstruktive kommentarer. Dag, jeg er helt enig med deg og setter pris på alle tips og innspill!

Mvh,
Bernt
Odd E. k.

Nydelige bilder av rådyrene i flotte versjoner. Skarpt og i fine naturtroe farger. Flott undertekst som forteller noe om seansene. Liker komposisjonene og de fine utsnittene. Godt fanget av de skye dyrene.

Mvh

Odd E.
Per G.

Flott serie Bernt, og god historie. Personlig er jeg lite opptatt av om det er en gullbukk eller geit bare bilde er godt. Biotoper som dine rådyrbilder er i er derimot noe helt annet enn grønn eng, og det må du fortsette med.

Mvh
Per
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu