Gult Varsel
Utstyr
  • Nikon Coolpix 885
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger324
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_60097} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (31)
Avsluttet .
Dette var rett og slett vakkert! Flott komponert og sterke farger!
Avsluttet .
Veldig tøffe farger, litt dumt med mørkepartiet nede til venstre.

Mvh
Jon
Avsluttet .
Flotte farger og komp, jeg ser frem til at høstfargene kommer for fullt her på vestlandet ...

-Geir-
Espen L.
Flotte farger og bra komposisjon, men det mangler kanskje det lille ekstra å feste blikket på? Men, for all del meget pent. Jeg likte særlig den blå litt hemmlighetsfulle bakgrunnen.
Reidar N.
Delikate haustfarger på dette bildet. Vi har ei spanande fototid i vente.

Reidar
Helene E.
Nydelig høstbilde. De gule og blå fargene gir spenning i bildet. Flotte farger. Er bladene uskarpe ? ( eller ble det bare litt for seint for meg i natt )
Helene
Jóhann Á.
Hei Fred!
Liker dette krasse utttrykket bildene dine får. Knall farger! Bildet virker nesten monotont blått utenom bladene. Har du gjort noe mere en økt metning? Syns kanskje utsnittet var litt trangt, særlig på høyre siden!!
Vegard E.
Det er vann under? Liker dybden de noe lysere partiene i bakgrunnen skaper. Vakker formidling av høststemning.
Tom A. T.
Fint og fargesterkt bilde som får meg til å stunde på høsten. Ettersommeren er heller kjedelig sammenlignet med den.
mvh Tom T
Arild K.
Lekker høststemning, flotte farger !

Mvh AK
Reidun G.
Flott høststemning Fred, gjør seg ekstra bra med den blå bakgrunnen.
Reidun
Birna R.
pene komplementærfarger (sånn omtrent) gjør bildet behagelig å se på, men det fanger neppe interesse over tid iallefall hos meg. for lite indre spenning, og bildeflaten kunne ha vært brukt mer dynamisk.

men et pent høstbilde er det.
Eskil O.
Fine freske høstfarger, lysende mot en mørk bakgunn.

Eskil.
Tom E. F.
Noe er på gang, ja!
Første høststormen er varslet henimot neste helg, og da vil vel mange av disse ''gulingene'' fyke unna. Men jobben er jo gjort, bjørka har vokst, nye knopper er satt, og da er det jo egentlig klart for neste årstid.
Fin komp og gode farger på min skjerm, Fred!
mvh Tom E. F.
Fred S.
Takk for kommentarer. Vann under, ja, har fjernet en del rusk der, men ønsket å ha med en del av rusket. Ellers levels, og har vel ''dratt litt i spakene'' der.
vh fred
monica p.
Hei Fred, ser høsten har kommet for fullt hos dere, det har den vel forsåvidt her også, men ikke med riktig såå spreke farger ennå, det er fortsatt mye grønt.
Synes de skarpe fargene fungerer veldig bra mot den blå bakgrunnen, men jeg synes du har overdrevet USM bruken en liten tanke, ser konturer rundt bladene, vet ikke om det er skjermen min eller om det virkelig er slik.
Uansett et fint bilde som nok forteller at sommeren er over for denne gang, det er jeg ikke lei meg for, er litt lei av sommermotiver nå, så nå ser jeg frem til nye motiver med masse farger.
Mvh Monica:o)
Elisabeth W.
Ikke så dumt, dette. Du har nok dratt i noen flere spaker enn jeg ville ha gjort, men det betyr bare at jeg får noen idéer som jeg kan tenke over. Høsten er fin, det kan jeg være med på, men i hvert fall i år kunne den for min del gjerne ha vært direkte etterfulgt av mai, og det er det vel forsvinnende liten sjanse for.

-- Elisabeth
Marianne M.
Heia Fred.
Jeg sitter å smiler litt av den forrige kommentaren. Elisabeth er inne på noe der, høsten direkte etterfulgt av mai.....
Er svak for bilder med en touch av blått jeg da. Flott med det gule løvet mot den blå bakgrunnen. Ser at du har brukt sharpen i rikt monn (rundt bladene)(hadde ikke du nypussede RIMI-briller da?)
Vennlig hilsen Marianne
Steinulf L.
Du har turnet i spakene igjen! Likte dette. Skikkelig fargebombe.
Arne S.
Bildet har visuell (pang-)effekt, men halter både i fargebruk og komposisjon. Ikke blant dine beste.

:) arne
Fred S.
Takk for kommentarer ! Forbasket så godt dere ser da, jenter ! Blir jeg nødt til å dra på RIMI igjen ? Fint at jeg ga deg deg ideer i alle fall, Elisabeth. Fargebruken ''halter'' muligens, Arne, men komposisjonen ? Litt trangt et par steder kanskje, men det er ikke lett å plassere en hel busk i ''velkomponert stand'' inn i et bilde.
vh fred
Bjørn H.
Hei .. Greier du å motta enda en synser nå da ??

Sett på dette lille dekorative høstmotivet ditt noen ganger nå, og syns det er pent. Det har en fargebruk som tiltaler, meg.. !!!!!! Jeg syns ikke den halter.
Det er fine kontraster og deilige farger som gjør seg godt ... : --- )

Komposisjonen er litt trang, men plager ikke nattesøvnen min stort ..

Kan også se litt overdreven USM bruk som Marianne er inne på, men jeg måtte bruke lupe og spesialverktøy for å konstatere..!!!! Men så har jeg heller ikke briller fra ''RIMI'' ..

Bildet er fint uansett, USM, KOMP, eller annen form for ''Halting''

God dag... Bjørn ---
Inger-Lise S.
Hei! Et virkelig fint høstbilde! Flott med de gule bladene og blå bakgrunn! Bakgrunnen er dessuten spennende,syns jeg! Dette likte jeg!!
mvh Inger-Lise
Elisabeth H. N.
Nydelig bilde, synes du har brukt bildeflaten godt. Synes farvevalget er ok, det gjør seg med litt smell i farvene.
Du har sett en god bakgrunn for bildet, villa kanskje ha valgt vekk det øverst til høyre og erstattet det med mer av den bakgrunnen som er i midten øverst.
Elisabeth:-)
Øyvind A.
Fin kombinasjon av farger. Komposisjonen er helt ok etter min mening. Men jeg føler at bildet mangler det lille ekstra som gjør at det holder interessen også når førsteinntrykket er fordøyd.
mvh Øyvind
Kurt S.
Hei er litt sent ute, og har heller ikke fått tid å lese alle de andre kommentarene. Her er iallefall min mening:
Dette var FLOTT. Komp, farger og alt faller absolutt i smak hos meg.
Mvh Kurt.
Arne S.
Halter er muligens feil ord. Men bildet preges av ''duserikkeskogenforbaretrær''-syndromet. Komposisjonen (grenene) forsvinner i et virvar av blader. Du behøver ikke å vise ''alt''.

Du befinner deg på et nivå der kritikken må skjerpes, Fred.

:) arne
Thorfinn B.
Fine farger og slående effekt der og da, men over tid neppe holdbar er jeg redd.
Fred S.
Takk og takk !Nei, holdbarheten skal jeg ikke si noe om, har ikke datostemplet bildet. Jeg ER glad for noen ''smekk over fingrene'', og når du sier at ''jeg er på et nivå der kritikken må skjerpes'', Arne, så oppfatter jeg det positivt. Innrømmer at dette er en umiddelbar ''eyecatcher'', men muligens ikke mye mer. Med mitt ''tvilsomme'' utgangspunkt da jeg ble med i dette forumet er jeg pr. i dag fornøyd med å ha utviklet meg et stykke på vei ( for det er jeg ubeskjeden nok til å tro at jeg har), så får vi se videre. Men som sagt, kritikk av denne typen setter jeg pris på, tror den virker skjerpende. Samtidig er det veldig hyggelig med de som er omtrent på mitt nivå, og som liker bildet uten alt for mange motforestillinger. Det er jo denne konstellasjonen av landets mest profilerte amatører ( pluss noen profesjonelle) og rykende ferske nybegynnere som gjør dotten unik.
vh fred
Ola M.
Absolutt et blikkfang og jeg liker bildet, men hva med å speilvende det?? Tror dette ville gjordt kompet mer dynamisk, men det er vel gjene smak og behag.

mvh
Ola
John G.
Fint og greit bilde.
Allikevel: Less is more...
John :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu