Tok dette bildet under solformørkelsen.Liker det selv,noen kommentarer?
Bildet inngår i albumet Natur og sånn -
Utstyr
  • Canon P.S.A70
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger224
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_60330} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Vidar Bronken G.

fint bilde fra verdens ende. flotte farger: blåfargen på vannet mot de varme tonene i treverket.

kan pirke på noen ting:
sentrere broen helt, du står bittelitt til venstre.
hvordan ville det sett ut med kameraet nærmere bakken eller høyere opp?
lys himmel og skygge på broen? det er ikke overeksponert, men kanskje bildet bør tas en annen tid på døgnet, eller men solen går opp eller ned? det er kjempeflotte solnedganger der ute. (det er en annen som har noen bilder derfra her på bildekritikken.)

jeg har et slikt problem på ett av bildene mine (du skjønner hvilket), jeg vil ikke ha skygge av rekkverket og da må jeg enten ta i motlys eller med solen rett bakfra (grytidlig om morgenen). håpløst. forslag til løsninger? ta bilde i gråvær eller regn?
Rune L.

Fine farger på broen og vannet. Synes steinene i bakgrunn og himmelen er for lys. Bakgrunnen blir for ''utbrent'', desverre. Som VBG sier, prøv igjen på andre tidspunkt.

Burde målt lyset på selve himmelen og så brukt eksponeringslåsen, for deretter og komponere selve bildet. Mulig forgrunnen og broen hadde blitt undereksponert da. Men du hadde da i det minste hatt noen muligheter for justering, eller redning, i ettertid. Når bildene blir for lyse, forsvinner en del detaljer for alltid. Det skjer derimot ikke når bildene undereksponeres. Så skal man velge mellom to onder, er nok undereksponering å foretrekke. Da kan i minste fall fotoforetningene redde bildet, dersom man selv ikke kan.

-Rune-
Helene B.

Takk for kommentar :)

Om jeg sentrerer broen føler jeg at bildet vil tippe,siden det bare er rekkverk på venstre side.Men jeg kan jo legge ut en slik versjon.

Liker idéen med kameraet nærmere bakken,skal prøve det neste gang jeg er der ute.

Dette bildet ble,som nevnt,tatt under solformørkelsen,og da var vel klokken rundt 04.00,så det er en spesiell soloppgang,som gir et uvanlig lys.Jeg for min del liker den sterke kontrasten mellom den lyse himmelen og den mørke skyggen.Men er enig i at himmelen har blitt for lys her...Jeg kommer sikkert til å ta flere bilder av broen,fordi jeg synes den er så fin,så vi får se hva som kommer ut av det... :)
Dag H.

Flott bilde av fin bru. Spesielt å ha høyt rekkverk bare på ene siden. Tror jeg? :P

Og mulig det bare er meg, men det ser faktisk ut som om brua leder rett ned i vannet på andre siden. Syntes det var en stilig effekt :)
Krister B.

Jau brua gikk åtåt æinner sia.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu